1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tři body si Hořice odvážejí z kopce za vítězství 1:2


Branky


34. M. Říha - 14. M. Ernst , 47. M. Ernst
0

Zápas rozhodl dvěma brankami hostující hráč Ernst, který vystřelil Hořicím první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za silného větru končí první poločas 1:1.

Utkání se odehrálo na tradičně těžkém terénu na kopci, kterému sekundoval i místy silný vítr, takže fotbalové galapředstavení mohl očekávat jen málokdo. První výraznější kce se odehrála ve 12. minutě, kdy Minčák sklepl míč na Ernsta, ale těsně před ním zasáhl brankář Kracík, takže se mu jej nepodařilo přelobovat. V 14. minutě střílí z velké dálky V. Kulhánek, míč se na penaltě odráží od obránců domácích, tam si jej převezme hostující Ernst a po zpracování nedává Kracíkovi šanci a stav je 0:1. V 18. minutě se zastřelují i domácí hráči, ale po teči z toho byl pouze roh. V 21. minutě měl šanci Prokůpek, ale z velké dálky míč skončil pouze v náruči golmana Kracíka. V 25. minutě přichází asi největší šance domácích v prvním poločase. Po centru míří domácí útočník pod břevno, ale barnkář Kuneš skvěle vyrazil míč na roh. Ve 34. minutě přichází první naše významnější chyba, ve středu hřiště se snaží Stuchlík fotbalově obejít soupeře, ale míč mu odskočí a z následného brejku inkasujeme vyrovnávací branku, kterou vstřelil Říha - 1:1. Ve 37. minutě mohli jít hosté opět do vedení, když Trejbal napřáhl z voleje za hranicí vápna a míč již padal do branky, ale tentokrát se vyznamenal Kracík a míč vyrazil na roh. Z něj se do střelecké pozice dostal V. Kulhánek, ale z úhlu se mu nepodařilo prostřelil obranu a míč skončil opět po odrazu na rohu Do konce poločasu již další šance nepřibyly. V poslední minutě se hostům zranil stoper J. Bílek, což zapříčinilo střídání do obranných řad hostů.

O vítězství rozhodl svojí druhou brankou v zápase Ernst z Hořic B.

Vstup do druhého poločasu vyšel náramně hostům z Hořic, poněvadž hned ve 47. minutě hází Fátor autové vhazování, Stuchlík se prosadí po straně, posune míč na Ernsta a ten z velkého úhlu střílí druhou branku, která se nakonec ukázala jako vítězná a přinesla tři body - 1:2. Následující minuty přinesly naše zatažení do obrany a tlak domácích hráčů, který ale často hatily nepřesné přihrávky či dlouhé míče, které po větru končily v zámezí. Z přibližně dvacetiminutého tlaku vytěžili domácí jednu šanci, kterou Kuneš vytáhl opět na roh. Od 65. minuty se opět dostávájí do hry hosté, májí i několik brejkových příležitostí, ale Trejbal, V. Machek i Minčák je ke vstřelení branky nevyužili. Hořice ke konci zápasu drží míč více na polovině domácích, kteří se ke konci utkání dostali ještě do jedné šance, ale mířili mimo. Z utkání tak Hořice B vezou první tři body do tabulky, které je třeba potvrdit i v dalším domácím utkání s týmem ze Žlunic.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhrádí): Dnes velké zklamání s výsledkem, když dostáváme laciné branky a naše šance neproměňujeme. Výborně zápas zvládli rozhodčí.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek ( vedoucí Hořic B): K utkání jsme zajížděli s cílem bodovat, což při postavení v tabulce byla takřka nutnost. Před utkáním jsme si stanovili, jak bychom chtěli hrát a až na pár výjimek se nám to po celé utkání dařilo naplňovat. Po většinu utkání jsme byli lepším týmem a to i přes některé šance domácích, kdy nás podržel gólman Kuneš. Na druhou stranu i Kracík v bráně domácích předvedl několik dobrých zákroků, které držely Podhradí ve hře o možný bodový zisk. Z mého pohledu tak zasloužené vítězství pro náš tým.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - K. Ziegelheim [-] , P. Pištěk [-] , P. Knápek [-] (61. J. Štolovský [-] ) - R. Voldán [-] (70. L. Kraus [-] ) , M. Veselý [-] , D. Zelinger [-] (77. M. Munzar [-] ) , M. Portyš [-] , M. Klein [-] - M. Říha [-] , O. Ramšák [-]

TJ Jiskra Hořice B
P. Kuneš st. [-] - T. Fátor [-] , R. Machek [-] , O. Kramule [-] , J. Stuchlík [-] (79. M. Macák [-] ) - V. Kulhánek [-] , M. Ernst [-] (89. P. Procházka [-] ) , J. Bílek [-] (46. V. Machek [-] ) , J. Trejbal [-] - J. Minčák [-] (78. P. Novotný [-] ) , J. Prokůpek [-]

Hráči zápasu: M. Ernst .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Materna Zbyněk - Pikeš Roman, Šorm Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.