M. Portyš 35. (p.)
O. Merenus 71.
3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas, který domácí ztratili až poslední minutě, když Lužany vyrovnaly na 2:2


Branky


0

O tři body přišli domácí až v závěru zápasu. Chuť si spravili až při vítězném penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dvě branky, po jedné na každé straně.

Podskalan chtěl v domácím zápase získat všechny tři body a napravit tak nepříliš dobrý vstup do letošního ročníku OP. Naopak Lužany mají velice dobrou formu a nepřijížděli na kopec s poraženeckou náladou. Od začátku zápasu se hrál útočný fotbal, především domácí měli velké útočné choutky, kdy v úvodních minutách měl Podskalan dvě tutové šance, které ale neměly brankový efekt. Proto přišel v 22. minutě zákonitý trest v podobě branky hostů, když se prosadil Tománek Patrik - 0:1. Tománek se prosadil po střele z dálky, kterou domácí brankář Kracík neviděl a inkasoval. V 35. minutě přišlo vyrovnání domácího celku. V rohu pokutového vápna byl faulován domácí Zelinger a Portyš Michal se z pokutového kopu nemýlil a vyrovnal na 1:1. Do konce poločasu již branka nepadla a tak se do kabin odcházelo za vyrovnaného stavu. Oba týmy měly mnoho důvodu k zamyšlení, aby v druhém poločase rozhodly o svém vítězství.

Už to vypadalo na vítězství Podskalanu, když v 94. minutě vyrovnal Ponikelský Vojtěch z Lužan.

Do druhého poločasu šly oba týmy se snahou vstřelit branku a rozhodnout tak o exportu tří bodů do své vesnice a do tabulky okresního přeboru. Od začátku druhého poločasu hrál prim domácí tým, který měl větší snahu a fotbalový um. V 71. minutě se prosadil Oldřich Merenus po přihrávce Zelingera a zvýšil na 2:1 pro domácí tým. Poté se již ani jeden tým nemohl prosadit a vypadalo to, že Podskalan zvítězí 2:1 a připíše si všechny tři body. V posledních deseti minutách přišli se snahou o vyrovnání i hostující hráči. Všechno úsilí se jim vyplatilo, protože vyrovnali v nastaveném čase na 2:2. Po chybě v domácí obraně se prosadil Vojtěch Ponikelský, který dorazil střelu z dálky, kterou před sebe vyrazil domácí brankář Kracík. Po vyrovnávací trefě rozhodčí Skrbek zápas ukončil a na řadě byly pokutové kopy.

Zasloužený bod navíc si vybojovali domácí hráči.

Domácí Podskalan vybojoval cenný bod navíc, když v penaltovém rozstřelu zvítězil 3:2. Jak zněly hlasy z obou fotbalových táborů, výsledek dopadl spravedlivě podle průběhu zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Zápas se mě nehodnotí dobře. Místo, aby byl v 90. minutě stav 6:2, tak vedeme 2:1 a v 94. minutě si necháváme po naší chybě vstřelit vyrovnávající branku. Výborně zápas odřídil hlavní rozhodčí Skrbek Josef.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman: Domácí hráči byli lepším týmem. Pro nás je bod zlatý, když jsme vyrovnali v poslední minutě zápasu.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - P. Pištěk [-] , M. Veselý [-] , K. Ziegelheim [-] , J. Štolovský [-] (46. O. Merenus [-] ) - M. Portyš [-] , D. Zelinger [-] , K. Javernig [-] (46. P. Matouš [-] ) , M. Klein [-] (80. L. Kraus [-] ) - O. Ramšák [-] (85. R. Voldán [-] ) , M. Říha [-]

TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - V. Brožíček [-] , M. Plecháč [-] , D. Jína [-] , P. Tománek [-] - K. Ponikelský [-] , J. Patřín [-] , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] - M. Kaláb [-] , L. Ondráček [-]

ŽK: 41. M. Plecháč , 67. J. Patřín .
Hráči zápasu: M. Portyš - P. Tománek .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Skrbek Josef - Roudný Josef (N), Volný Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.