5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice jasně porazily L. Bělohrad B v poměru 5:0


Branky


10. P. Jančák , 25. Z. Myška , 32. J. Kroupa , 74. M. Fiala , 79. J. Kroupa
0

Vyjádření vedoucího hostujícího týmu pana Petra Miloše k zápasu ve Žlunicích: ,,V dnešním podvečeru zajíždělo naše mužstvo na žlunické hřiště. Tak jako v každém předzápasovém očekávání jsem po příjezdu vyhlížel přijíždějící hráče, ale bohužel, tak zdravotně zdecimovaná sestava, která se k tomuto utkání dostavila nevěstila před uzavřením zápisu vůbec nic dobrého. Více jak třetina hráčů, která se k zápasu dostavila, laborovala s nevyléčeným zraněním a tak je zcela na místě jim poděkovat za to, že nenechali své spoluhráče na holičkách, a i když samozřejmě nemohli podat 100% výkon, mohl se díky nim zápas vůbec odehrát. Naproti tomu hráči, kteří se k utkání nedostavili si mohou být jisti, že se s nimi pořád počítá, ale až v té nejposlednější řadě. Jedná se především o mladé, kteří od začátku sezóny dostávali šanci a nyní se odvděčili po svém.´´

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v poločase bylo o zápase rozhodnuto, když ho domácí vyhráli zaslouženě 3:0.

Domácí k dnešnímu střetnutí nastoupili ve fialových dresech hosté použili černé. Celé utkání ovlivnily dva faktory. Hned v úvodní minutě to byla neproměněná vyložená šance v podání Suchého, který vypíchl domácím zadákům na půlce míč, hnal se sám na Smutného, který jeho přihrávku, směřující na neobsazeného Suchánka, v poslední chvíli zachytil. Poté musel na druhé straně zasahovat Kraus, když vyrazil dvě po sobě jdoucí střely Fialy a Kroupy. Pak přišla 18.min., kdy Szamko dostal míč rychle za hostující obranu, přišel centr před Krause, kde dva absolutně samotní domácí hráči mohli v poklidu losovat, kdo že dnes otevře gólový účet. Los vyhrál zcela určitě Jančák a bylo to 1:0. Bělohradští v této chvíli absolutně zaspali a nestačili se vrátit. Ve 24.min. si vybral slabší chvilku Nezbeda, centr Myšky zasáhl hlavou tak nešťastně, že míč, i přes veškerou Krausovu snahu, skončil opět v síti – 2:0. Ve 26.min. přišel druhý zmiňovaný moment, který výraznou měrou přispěl k podobě konečného skóre. Kvůli obnovené bolesti nedoléčeného zranění musel odstoupit Bičiště a to již bylo pro hosty opravdu zlé. Pro absolutní prázdnotu na střídačce odehrál hostující tým zbytek utkání v deseti lidech, kteří si za svoji bojovnost zasluhují absolutorium, ale domácím se prostě neubránili. Ve 27.min. trefil Tomi ještě jen břevno, ale ve 30.min. využil Kroupa chyby Folprechta a bylo to 3:0. Tentýž hráč se ve 43.min. ještě trefil do levé tyče Krausovy brány. Hosté zahrozili jen Suchého šancí a Turkovým centrem, oboje ale vyřešil domácí gólman.

Domácí proti deseti bojujícím hráčům Bělohradu vsítili v druhém poločase ještě dvě branky.

Otázkou bylo, kolik padne v druhém poločase branek do sítě hostů. Nutno podotknout, že se s tím hosté poprali na jedničku, protože inkasovali jen dvě branky, což je úctihodné. Druhý poločas se tak hrál pouze z povinnosti. Hosté v něm zahrávali pár přímých kopů v podání Suchánka nebo Černého, které skončily vždy ve zdi domácích hráčů. Obraz hry se nezměnil, hosté nebyli schopni něco s výsledkem udělat, každý druhý pokulhával a smutný pohled na hřiště připomínal v jejich případě spíše odpolední vycházku v nějakém lazaretu. Domácím se povedlo ještě dvakrát skórovat a nechali tak dnešnímu soupeři vypít pomyslný kalich hořkosti až do úplného dna. Zápas dnes velice kvalitně a v naprosté pohodě odřídil hlavní sudí, pomezním, až na jedinou chybičku, kterou hlavní napravil se také dařilo. Více k zápasu a k přístupu mladých hráčů uvede vedoucí L. Bělohrad B v komentáři k zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Jančák Petr (trenér Žlunic): Ani jeden tým nevěděl co od utkání čekat jelikož oba týmy hrály v hodně slepovaných sestavách hostů přijelo akorát jedenáct a domácích bylo dokonce dvanáct, ale až poté co projeli půl okresu a sehnali alespoň jednoho na střídání. Žlunice vedli v 25 minutě už 2:0 poté se zranil kapitán hostů a zbytek zápasu dohrávali v 10. Díky tomu jsme vyhráli 5:0. Z obou stran to byla velmi bojovná hra plná nepřesností hosté se do žádného souvislého tlaku nedostali a tak Žlunice uhráli v obraně již třetí nulu v řadě.

SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí Lázně Bělohrad B): Dnes nemá cenu hodnotit výkon mužstva, ale jeho morálku. Zápasová účast naplno ukázala, kdo je v našem týmu srdcař a pro mužstvo žije, a kdo se chce jen občas protáhnout, na zápas někdy přijet a poté zase několik týdnů žít jen z úspěchu, který se povedl v minulé sezóně. Je to smutné, ale je to tak. Je zapotřebí přetavit slova kapitána týmu do reality a tvrdě a nekompromisně oddělit zrno od plev. Aby se bojovníci týmu honili za každým bodem, i za cenu podlomeného zdraví, a jiní si hezky v teple užívali víkendu, nemá cenu.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - Z. Myška [-] , O. Sys [-] , P. Calta [-] , M. Fiala [-] - T. Szamko [-] , P. Jančák [-] , O. Šádek [-] , J. Kroupa [-] - T. Pižl [-] , O. Tomi [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Kraus [-] - J. Bičiště [-] , L. Zejfart [-] , V. Nezbeda [-] , J. Suchý [-] - A. Turek [-] , O. Krušina [-] , J. Folprecht [-] , M. Černý [-] - R. Suchánek [-] , D. Michálek [-]

ŽK: 39. T. Pižl , 41. Z. Myška , 65. O. Šádek - 36. O. Krušina , 63. A. Turek , 81. L. Zejfart , 89. D. Michálek .
Hráči zápasu: J. Smutný , J. Kroupa , Z. Myška .
Místo: Žlunice. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Skrbek Josef - Pikeš Roman, Novotný Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.