2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec otočil zápas


Branky


0

Lužec, po prohraném prvním poločase, dokázal zápas otočit dvěma nádhernými góly. Domácí, tak po remíze venku, naplno bodovali. Hlušice odjíždějí s pocitem zklamání z nepovedeného konce utkání.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté hru kontrolovali

Lužec vstoupil do utkání aktivněji, ale po náznaku pár útočných akcí, které domácí nedotáhli do gólového efektu, převzali iniciativu hosté. Lepší hostující tým, svou převahu zúročil v 28.minutě brankou Holmana. Holman se odhodlal k velkému sólu přes čtyři hráče a za svou odvahu byl odměněn gólem. Poté měli ještě hosté pár vyložených šancí, ale buď vinou špatné koncovky, anebo výborným zákrokům gólmana se skóre již neměnilo. Neproměňování šancí v prvním poločase, se nakonec hostům vymstilo. Domácí věděli, že v prvním poločase nepodali optimální výkon a v druhém to chtěli změnit.

Druhý poločas ovládli domácí

Domácí trenér provedl do druhého poločasu dvě střídání a ukázalo se to jako dobrá volba. Hostující tým, s úzkým kádrem, a navíc neposílený o kluky z áčka, pomalu začal odpadat. Domácí hráči byli lepší a bylo otázkou času, kdy vstřelí gól. No, trvalo to hodně dlouho, než se domácím podařilo skórovat. Ale oba góly, kterými domácí otočili zápas, byly výstavní a o to sladší, že znamenaly vítězství. Při prvním gólu si domácí Janouch udělal z obránců kuželky a tvrdou ránou pod břevno, nedal gólmanovi šanci. Při druhém gólu vystihl Kohout nepřesnou rozehrávku hostí, posunul si míč a u velké vzdálenosti se trefil naprosto přesně. jeho rána byla odměněna obrovským aplausem domácích fanoušků. Lužec až do konce zápasu nepolevil a odměnou mu byla výhra a tříbodový zisk. Hosté z Hlušic vědí, že jim pouhých deset minut stačilo k udržení náskoku.



Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice B
Hlušice - Průcha Jaromír: V prvním poločase byly Hlušice jasně lepší a zaslouženě vedly 0:1. V druhém poločase hostující tým odpadl a domácí Lužec převzal iniciativu. Dvěma nádhernými góly zápas otočil. Tentokrát jsme byli bez posil z áčka.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Klepl [-] - M. Bašek [-] (46. R. Sanko [-] ) , L. Fölkl [-] , F. Wágner [-] , M. Prokůpek [-] - J. Dunka [-] , S. Bužik [-] , M. Dunka [-] , J. Kohout [-] - M. Janouch [-] , J. Hladík [-] (46. R. Hospodka [-] )

SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - J. Hodoň [-] , R. Batelka [-] , T. Kotvas [-] , M. Holman [-] - J. Trejbal [-] , O. Pařízek [-] , V. Koutný [-] , P. Novák [-] - M. Strýhal [-] (80. F. Bělík [-] ) , D. Žilka [-]

ŽK: 49. R. Batelka , 64. O. Pařízek .
Hráči zápasu: J. Kohout - P. Novák .
Místo: Lužec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - KUBELKA Libor (N), STRYHAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.