Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O svém vítězství rozhodla Myštěves již v prvním poločase


Branky


0

Tento zápas se hrál v Červeněvsi, takže vyhrála hostující Myštěves

Druhé domácí utkání se nováčkovi z Červeněvse moc nepovedlo a zcela jednoznačně prohrál 1:4. Myštěves vyhrála první poločas 3:0 a tento bezpečný náskok si v druhém poločase pohlídala. Myštěves vyhrála oba venkovní zápasy se zajímavým skóre 15:6. Červeněves je zatím bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tři góly Myštěvse

Hráči hostí z Myštěvse vlétli na domácí s takovou vervou, že domácí nevěděli kam dřív skočit. Hosté měli míč skoro pořád na kopačkách a velice brzy se ujali vedení. V 6.minutě se trefil Hlaváč. Když o tři minuty později dal Gracík druhý gól Myštěvse, tak domácí začal strašit debakl, který minulé kolo obdržely Kobylice. I když se domácímu týmu nedařilo prosadit se na hostující polovině, tak aspoň začali zodpovědněji bránit a dlouho drželi stav 0:2. Nakonec se Myštěvsi povedlo vstřelit ještě jeden gól. Minutku před koncem poločasu, zvýšil Hlaváč svým druhým gólem, na 0:3. Zdálo se, že utkání je rozhodnuto, protože domácí Červeněves nenašla celý první poločas recept na dobrou hru hostí.

V druhém poločase uhráli domácí remízu

Druhý poločas již takovou smršť od hráčů Myštěvse nepřinesl a domácím se hru povedlo i vyrovnat. Jenomže, v útoku byla Červeněves docela bezzubá, a když už se konečně dostala na dostřel hostující brány, tak své šance její hráči zahazovali. Hosté z Myštěvse hru kontrolovali a v poklidu si kráčeli k vítězství v tomto zápase. Když v 65.minutě trefil Jelínek na 0:4, tak už bylo jasné, že vítězství poputuje do Myštěvse. Po obdržené brance se domácí tým přeci jen vzchopil a dokázal vstřelit branku. Je sice pravda, že gól padl ze standardky. Ale tento přímý kop perfektně zahrál domácí Resl a zařídil, že jeho tým nebude poražen s nulou. Vítězství hostí z Myštěvse je naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Červeněves - Jan Gorel: V tomto zápase byli hosté tím lepším celkem a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Myštěves B
Myštěves - Tomáš Rychtera: První poločas jsme odehráli výborně a mohli jsme ho vyhrát i vyšším brankovým rozdílem. V druhém už tempo hry opadlo, ale i přesto jsme přidali čtvrtý gól. Podali jsme lepší kolektivní výkon, a proto jsme vyhráli. Domácí svých šancí totiž nevyužili.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - J. Novotný [-] , V. Šetlér [-] (46. J. Sedláček [-] ) , V. Marek [-] , P. Lubas [-] - P. Černý [-] , D. Hornych [-] , J. Trejbal [-] , P. Ročeň [-] (74. J. Mikácsi [-] ) - D. Hlavatý [-] (46. D. Restl [-] ) , V. Čihák [-] (59. D. Wojcik [-] ) -

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - P. Jelínek [-] , D. Bureš [-] , L. Malina [-] - A. Valenta [-] (38. M. Novotný [-] ) , D. Jelínek [-] , O. Martinič [-] , M. Drobek [-] , F. Hlaváč [-] - T. Valenta [-] (85. J. Chládek [-] ) , V. Gracík [-] -

ŽK: 16. P. Černý , 38. P. Lubas , 85. V. Marek .
Hráči zápasu: P. Lubas - F. Hlaváč , D. Jelínek .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Koza Vladimír - ŠEFARA Jan (N), VALENTA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.