Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přetahovanou nakonec vyhrály Kobylice


Branky


0

V Kobylicích se odehrál zajímavý zápas, ve kterém se obě mužstva až do konce, přetahovala o výsledek. Kobylice byly asi o ten gól lepší a tak body zůstaly doma. Lužec si tak připsal první porážku v soutěži.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Do zápasu vstoupily aktivněji domácí Kobylice a vytvořili si převahu. Ze začátku to byl boj převážně o střed hřiště s občasnou možností šance, jak na jedné, tak i na druhé straně. Po necelé půlhodině se poprvé měnilo skóre a to když se prosadil domácí Ondra Karabinoš a poslal svůj tým do vedení. Hosté z Lužce byli dnes nebezpeční a tak se musela mít domácí obrana na pozoru. V 38.minutě gólman hostí Šafařík rychle rozehrál na nabíhajícího Hladíka. Ten si míč perfektně zpracoval, překonal domácího gólmana a vyrovnal na 1:1. Hostující gólman si tak připsal asistenci na gól za tu rychlou a hlavně úplně přesnou rozehrávku. Kobylice si ještě do konce poločasu vytvořily dvě nadějné šance, ale ty také zlikvidoval Šafařík v bráně hostí. Poločas tak skončil remízou 1:1.

Druhý poločas rozhodla branka v nastavení

I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Kobylice měli v podstatě celý zápas mírnou převahu a častější držení míče. Hosté spíše vyráželi do brejků a zodpovědně bránili. Opět se urodilo pár šancí na obou stranách, ale defenziva převažovala nad ofenzivou a tak se skóre dlouho neměnilo. Vše podstatné se událo až v samotném závěru zápasu. V 88.minutě poslal domácí tým do vedení Pečenka a zdálo být se rozhodnuto. Jenomže proti byl hostující Standa Bužik, který si za hranicí vápna posunul míč a technickou střelou přehodil zkoprněného domácího gólmana Novotného. Jeho střela zaplula přímo do šibenice a bylo srovnáno. Lužec byl s bodem spokojen, ale to v zápase ještě nebylo všechno. V první minutě nastavení zůstal po souboji ležet hostující hráč na zemi. Rozhodčí nechal hru pokračovat a domácí po rychlém brejku dávají na 3:2 gólem Kubišty. Na vyrovnání již Lužci čas nezbyl, protože o rozehrání písknul rozhodčí konec.



Ohlasy k zápasu



FK Lužec nad Cidlinou
Lužec - Michal Bašek: Až do konce jsme se rvali o výsledek a mysleli jsme, že alespoň tu remízu uhrajeme. Škoda toho posledního Kobylic gólu v nastavení. Ale domácí asi vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - J. Pečenka [-] , J. Herzog [-] , T. Dušek [-] (59. L. Miške [-] ) , L. Tobišek [-] , O. Karabinoš [-] , D. Sedláček [-] (65. P. Kubišta [-] ) , D. Rašín [-] (78. J. Rajman [-] ) , D. Kuchař [-] , J. Dařbuján [-] , J. Pacák [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - J. Kohout [-] , F. Wágner [-] (82. L. Hála [-] ) , L. Fölkl [-] , M. Bašek [-] - M. Klepl [-] , S. Bužik [-] , R. Hospodka [-] - M. Janouch [-] , J. Hladík [-] , R. Sanko [-] (59. J. Dunka [-] )

ŽK: 59. D. Sedláček .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Olah Gabriel - NOVOTNÝ Jaroslav (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.