4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze souboje nováčků vyšla vítězně Červeněves


Branky


22. P. Remsa (p.) , 23. F. Kmínek , 61. F. Kmínek , 90. J. Sedláček
0

Domácí šli celý zápas tvrdě za vítězstvím a také se jim to povedlo. A tak skončil souboj nově založených týmů v soutěži, zaslouženým vítězstvím domácí Červeněvse. Červeněves si tak připsala první tříbodový zisk v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dva góly v průběhu jedné minuty

Domácí tým vstoupil do zápasu lépe a byl lepší v kombinaci i v nasazení. Hosté se sice také dostávali do nebezpečných šancí, ale domácí obrana v čele s vynikajícím gólmanem, všechny nebezpečné akce hostí uhasila. V 21.minutě pomohl domácím ke skórování hloupý faul hostujícího hráče na domácího Kmínka. Rozhodčí ani vteřinu nezaváhal a ukázal na pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil Ramsa ránou pod břevno. Hostům se nepovedla ani rozehrávka po obdržené brance. Míče se umocnil domácí Kmínek, všem utekl a za pomoci tyče hostující brány zvyšuje na 2:0 pro domácí. První poločas měli jasně ve své moci domácí, a proto ho také vyhráli 2:0.

V druhém poločase přidali domácí další dvě branky

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Bylo vidět, že jim trenér o přestávce domluvil. V prvních patnácti minutách byli i nebezpečnější, ale opět se jim žádnou šanci proměnit nepodařilo. To domácí když zaútočili, tak to stálo za to. V 61.minutě se domácí Kmínek trefuje podruhé a opět hezkou střelou o tyč. Skóre 3:0 vypadá pro hosty hrozivě, a tak se snaží o zkorigování. V průběhu druhého poločasu si vypracovali minimálně tři gólovky, ale ani jednu neproměnili. A to díky šikovnosti domácího gólmana Čapka a také díky vlastní nešikovnosti. Domácí Červeněves trestala v poslední minutě zápasu. Domácí Čihák se rozhodl udělat z obránců kuželky a poté přesně přihrát Sedláčkovi. Ten již měl pozici lehkou a uzavřel skóre zápasu na 4:0. Hosté dnes vyhrát nemohli, protože jejich střelecká potence byla nulová. A tak je vítězství domácích zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Červeněves - Jan Gorel: Před početnou návštěvou jsme se na domácím hřišti, v souboji nováčků, představili proti Klamoši a představení to bylo povedené. Náš tým šel od začátku za vítězstvím, předváděl snahu o kombinační fotbal, která mu nejednou vyšla a tak byly k vidění pěkné fotbalové akce.

Klamoš
Klamoš - Kateřina Chavalková: Po vcelku vyrovnaném zápase, domácí zcela zaslouženě vyhráli. Druhý poločas jsme trošku zabrali, ale neproměnili pár šancí. Měli jsme minimálně tři tutovky. Snad konečně zabodujeme doma v příštím zápase.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Černý [-] , T. Duha [-] (31. J. Sedláček [-] ) , P. Lubas [-] , V. Marek [-] - D. Wojcik [-] (80. P. Remsa [-] ) , P. Remsa [-] (55. J. Sedláček [-] ) , D. Hornych [-] , J. Fichtner [-] (64. J. Mikácsi [-] ) - K. Wojcik [-] , F. Kmínek [-] (68. R. Purma [-] )

Klamoš
M. Pacák [-] - O. Kučera [-] , M. Kasal [-] (82. Z. Gold [-] ) , M. Boháček [-] (30. M. Sedláček [-] ) - M. Rys [-] , D. Jankovský [-] , A. Vinař [-] (62. J. Holas [-] ) - T. Hudec [-] , L. Bastin [-] - D. Sirůček [-] , D. Sedláček [-]

ŽK: 54. P. Černý - 29. M. Boháček , 58. O. Kučera .
Hráči zápasu: F. Kmínek , E. Čapek - D. Sirůček .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Grossman Martin - ŠEFARA Jan (N), HOLAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.