Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves v druhém poločase otočila zápas


Branky


0

V zápase dvou rozdílných poločasů se hosté dvakrát dostali do vedení, ale byl tady jeden hráč domácích, kterému se to nelíbilo, a pokaždé stav utkání srovnal, aby nakonec otočil konečné skóre v prospěch domácí Myštěvse. Oleg Martinič svým hattrickem zničil vcelku dobře hrající hosty z Hlušic.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté šli v prvním poločase dvakrát do vedení


Úvod zápasu se náramně povedl hostujícímu týmu. Hned ve druhé minutě kopali hosté roh. Domácímu hráči se vůbec nepovedl odkop a v následném závaru se nejlépe orientoval hostující Filip Bělík a nekompromisní střelou otevřel domácí gólový účet. Hosté vedli 0:1 a pro sedmnáctiletého Bělíka to byla první branka v mužském fotbale. Hosté i nadále měli míč pod kontrolou a dostávali se do zajímavých gólových příležitostí, ale ani jednu neproměnili. Domácí poprvé uhodili v 28.minutě. Po rychlé kombinaci z prostředka se k míči dostal domácí Martinič a bombou pod břevno, nedal hostujícímu gólmanovi Trejbalovi šanci. Bylo srovnáno na 1:1, ale tento stav dlouho nevydržel. Po deseti minutách dostali hosté výhodu standardní situace z docela velké vzdálenosti. Jenomže přesný centr našel zcela volného Pavla Nováka a ten hlavou poslal Hlušice opět do vedení. Je nepochopitelné kolik měl tento hráč volného místa při svém zakončení. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a i výsledek se zdál být spravedlivým, po předvedené hře hostujícího týmu.

V druhém poločase řádil pouze Martinič

Po tragickém prvním poločase se domácí tým zvedl. Začal hrát víc po zemi a hlavně zpřesnil přihrávky. Na předvedené hře to hned bylo znát. Úvodní tlak domácí zúročili po dvanácti minutách, kdy se podruhé v zápase trefil Oleg Martinič. Domácí záložník poslal krásnou přihrávku přesně mezi hostující beky, za které si zaběhl Martinič a z očí do očí Trejbalovi se nemýlil a srovnal na 3:3. Hosté již tušili, že je zle, protože domácí tým se oproti prvnímu poločasu hodně zvedl. A hlavně hostům se již tolik nedařilo a ztrácely i lehké míče. V 77.minutě využil Martinič chybu hostujícího beka a dostal se opět před hostujícího gólmana, kterému nasadil jesličky a dokonal obrat v zápase na 3:2. V zápětí mohli domácí své skóre ještě navýšit, ale oblouček padající do brány, vykopl z brankové čáry domácí hráč. Hlušice se vzchopily na poslední nápor a posílaly jeden dlouhý míč za druhým. Jenomže domácí si již své vítězství pohlídali a tak zápas skončil těsnou výhrou Myštěvse. Ze souboje vedoucích celků tabulky vyšla lépe Myštěves a upevnila si vedení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Myštěves - spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: V prvním poločase to byl hodně nepřesvědčivý výkon domácího týmu a hosty jsme nechali zbytečně hrát. V druhém jsme již svou hru zpřesnili a zápas dovedli do vítězného konce.

SK Čechie Hlušice B
Hlušice - spolupracovník redakce Martin Průcha: Byl to typicky remízový zápas, ale domácí Martinič byl proti. Škoda, že jsme více nevyužili naší převahy v prvním poločase a nedali víc gólů. V druhém poločase se nám již herně tolik nedařilo.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - T. Draštík [-] , P. Jelínek [-] (79. D. Švarc [-] ) , L. Malina [-] (71. N. Bajza [-] ) , J. Petráček [-] - A. Valenta [-] (23. J. Svoboda [-] ) , J. Vodička [-] , M. Drobek [-] , F. Hlaváč [-] - O. Martinič [-] , T. Valenta [-] (31. M. Demeter [-] )

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - M. Strýhal [-] , M. Novotný [-] (46. D. Hora [-] ) , J. Šimůnek [-] , J. Beránek [-] , P. Novák [-] , F. Bělík [-] (23. L. Beránek [-] ) , E. Pařízek [-] , M. Holman [-] , D. Žilka [-] , V. Koutný [-]

Hráči zápasu: J. Vodička - P. Novák , F. Bělík .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - VANÍČEK Martin (N), PRŮCHA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.