0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V poslední minutě mohl zápas rozhodnout Gracík


Branky


0

Pokud by se Myštěves chtěla vrátit do čela tabulky, tak by musela v Lužci vyhrát. Sice k tomu neměla daleko, ale zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou. Lužec si po tomto utkání, připsal již třetí podzimní remízu.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě zvonilo břevno

Na zápas v Lužci se Myštěves dostavila pouze v jedenácti lidech. Bylo pár zraněných hráčů, což se ovlivnit nedalo, ale někteří hráči se na to prostě vykašlali. Do zápasu vstoupili lépe hosté, když hned po jejich první akci zazvonilo břevno domácího gólmana Šafaříka. Kdo by čekal, že tato akce nabudí mužstva k aktivitě a střílení gólů, tak by byl zklamán. Hra se odvíjela převážně mezi vápny a vyložených šancí bylo jako šafránu. Do jedné se ovšem dostali i domácí. Po pěkné kombinaci a přihrávce středem hřiště, se do úniku dostal domácí hráč a najednou byl sám před gólmanem. Jenomže jeho střelu gólman hostí Půlpán zázračně vyrazil. Jinak hra v prvním poločase postrádala myšlenku, bylo hodně nepřesností a hodně soubojů o míč. První poločas skončil asi spravedlivě bezbrankovou remízou.

V poslední minutě zápasu mohli hosté rozhodnout

 

Celý druhý poločas se odvíjel v duchu prvního. Opět hru provázela řada nepřesností, kdy nebylo výjimkou nečekané přihrání protihráči. Domácí tým si vytvářel spíše náznaky šancí, které až do gólového konce dotáhnout nedokázal. Hrálo se opět hlavně o střed hřiště a od vápna k vápnu. Kolem sedmdesáté minuty se hostům povedla pěkná kombinace. Hostující Martinic si zaběhl za obránce, kam mu přišla perfektní přihrávka českou uličkou. Běžel sám na gólmana a pokusil se podél něj zakončit do prázdné brány. Jenomže jeho střela těsně minula tyč, takže ani z této šance neuhodilo. Největší šance zápasu přišla až v poslední minutě. Hostující Gracík se dostal sám před gólmana a zívala na něj zcela odkrytá brána. Jenomže se asi rozhodl, že musí nejdřív zneškodnit gólmana a tak zavřel oči a míč z bezprostřední blízkosti napálil do gólmana. Gól samozřejmě nedal, akorát vyrazil chudákovi Šafaříkovi dech! Zápas tak skončil bezbrankovou remízou, kdy na tutové šance vyhráli hosté 1:3. Jenomže to se nepočítá a tak je remíza nakonec spravedlivá. V Myštěvsi mají co přemýšlet nad docházkovou morálkou některých hráčů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Myštěves B
Myštěves - spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: Přijeli jsme pouze v jedenácti hráčích, kdy se na zápas někteří hráči vyflákli. Neodehráli jsme špatné utkání, hlavně když jsme mohli rozhodnout v posledních vteřinách zápasu. Jinak to byl asi remízový zápas.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - F. Wágner [-] , M. Janouch [-] , P. Sixta [-] , M. Bašek [-] - M. Klepl [-] , S. Bužik [-] , R. Hospodka [-] , D. Syřiště [-] (46. M. Bezvoda [-] ) - J. Hladík [-] (60. P. Sýkora [-] ) , J. Dunka [-] (46. R. Sanko [-] ) -

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - P. Jelínek [-] , J. Petráček [-] , D. Bureš [-] , N. Bajza [-] - A. Valenta [-] , V. Gracík [-] , F. Hlaváč [-] , J. Svoboda [-] - O. Martinič [-] , J. Chládek [-]

ŽK: 80. P. Sixta - 76. O. Martinič , 80. J. Svoboda .
Místo: Lužec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Olah Gabriel - KUBELKA Libor (N), VANÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.