Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klamoš bojovala celý zápas a odměnou jsou tři body


0

Klamoš čekala na první výhru až do šestého kola. V tomto zápase se jí to konečně podařilo a to díky nezdolné vůli všech hráčů dotáhnout zápas do vítězného konce. Klamoš se dotáhla v tabulce na Převýšov a Nepolisy přišly o možnost dostat se na první místo v tabulce.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Klamoš zaskočila hosty z Nepolis

Na domácích byla vidět od začátku zápasu veliká touha zvítězit. Vlétli do zápasu s neskutečnou vervou a úplně tím zaskočili hostující hráče. V prvních dvaceti minutách Klamoš ovládala hru a skoro vše se odehrávalo na polovině hostí. Tlak domácích také vyústil v první gól zápasu. Domácí Pacák si dobře zpracoval míč a dobře a tvrdě vystřelil. Jeho střela se odrazila k Trusinovi, který také vystřelil a míč měl opět u kopaček Pacák. Tentokrát již nezaváhal a povedlo se mu poslat domácí tým do vedení 1:0. Hostům se sice potom povedlo otupit ten velký tlak domácích, ale branka opět padla do sítě Nepolis. Tentokrát se prosadil domácí Růžička a bylo to 2:0. Do kabin šli zvesela domácí a hosty čekala v kabině pořádná bouřka.

Druhý poločas jako na houpačce

 

Do druhého poločasu provedli hosté dvě střídání, které hru hodně oživili. Hosté si uvědomili, že pasivní hrou toho moc neuhrají a začali přitápět pod kotlem. Také se jim povedlo snížit na 2:1, když se hlavou přesně trefil hostující Kloz. Domácím se v těchto fázích zápasu již tolik nedařilo a vyústěním byl nešikovný faul domácího Zicha uvnitř vápna. Rozhodčí odpískal pokutový kop. K penaltě se postavil Vaníček a bezpečně ji proměnil. Bylo srovnáno na 2:2 a hosté byli na koni. Jenomže domácí tentokrát nesložili zbraně a začali bojovat. Do hry je dostala branka po trestném kopu. K přímáku se postavil domácí Jankovský a jeho centr tečoval šikovně Boháček do brány hostujícího Kysilky. Klamoš vedla 3:2 a vítězství si nechtěla nechat vzít. A když se povedlo domácímu Holasovi vlétnout do vápna a byl zastaven nedovoleně, tak se pískala penalta i na druhé straně. Míč si vzal Sedláček a nekompromisně zvýšil na 4:2. Tento gól zápas zlomil a domácí si tak mohli připsat první tříbodové vítězství v sezoně.



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Klamoš - spolupracovník redakce Katka Chavalková: Dnes jsme hráli úplně skvěle :-) V prvních dvaceti minutách jsme je k ničemu nepustili. I když srovnali na 2:2, i tak se nám povedlo opět odskočit o dva góly a zápas dovést k vítěznému konci. Jsme moc rádi za první výhru v soutěži.




Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - O. Kučera [-] , D. Sedláček [-] , L. Zich [-] , T. Hudec [-] (87. M. Rys [-] ) - M. Sedláček [-] , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Boháček [-] (82. D. Krajzl [-] ) - M. Pacák [-] (72. Z. Gold [-] ) , J. Trusina [-] (79. J. Holas [-] ) -

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - O. Skokan [-] (46. Z. Buřil [-] ) , P. Hanuš [-] , T. Marek [-] - R. Hanuš [-] , M. Semenec [-] (46. R. Matys [-] ) , P. Kloz [-] , J. Mušek [-] - J. Finěk [-] (56. T. Hanuš [-] ) , J. Vaníček [-] , T. Skokan [-]

ŽK: 50. O. Kučera , 67. P. Čihák , 67. J. Trusina - 24. O. Skokan .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ležík Matěj - MISÁR Zdeněk (N), MARKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.