Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice nadělily Červeněvsi půltucet


Branky


0

Čtvrté Hlušice hostily pátou Červeněves a očekávala se vyrovnaná bitva. Nakonec z toho byla jednoznačná záležitost pro domácí tým, která ho katapultovala na druhé místo tabulky. Červeněves zůstala pátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas prakticky rozhodl o vítězství domácích

Hosté z Červeněvse vstoupili do zápasu lépe. Již v sedmé minutě využil zaváhání domácího gólmana Wojcik a obral ho o míč. Jenomže tuto akci zastavil praporek pomezního. O tři minutky později se již měnilo poprvé skóre zápasu. Domácí Koutný získal na půlce míč a ze strany utíkal k hostující bráně. Svou příležitost dokonale využil a nekompromisně zavěsil. Domácí vedli 1:0 a také začínali ovládat hru. V dvacáté minutě si Koutný opět zopakoval sólo a to se stejným výsledkem jako poprvé a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Hosté již nic nehráli a jejich snaha byla až příliš naivní. Třetí branku přidal nejlepší hráč domácích Beránek, když si naskočil na centr Pařízka a přesnou hlavičkou překonal gólmana Suchardu. Tři minuty před koncem měli domácí výhodu nepřímého kopu. Perfektní přihrávka našla volného Pařízka a ten křížnou střelou překonal gólmana Suchardu počtvrté. Tato branka uzavřela první poločas a zápas byl prakticky rozhodnutý.

Druhý poločas byl již vyrovnanější

Do druhého poločasu hosté třikrát prostřídali a jejich hra se uklidnila. Dokonce hned v úvodu se jim povedlo i skórovat. Šefara našel přesným centrem nabíhajícího Hlavatého, který přesnou střelou překonal gólmana Batelku a snížil na 4:1. Jenomže domácí ani nedovolili hostům pořádně vychutnat vstřelenou branku a opět dali gól. V 49.minutě vlétl do vápna Holman a byl faulován. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop. K exekuci penalty se postavil Beránek a bezpečně ji proměnil. V podstatě po rozehrání získali domácí míč a vybojovali rohový kop. Po rohu nastavil zkušeně svá záda domácí Holmana netradičně tak skóroval na 6:1. Hosté sice v druhém poločase hráli lépe, ale brankově se jim prosadit již nepodařilo. Do konce zápasu již branka nepadla a tak si domácí tým připsal až nečekaně snadné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Hlušice - spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Zcela jednoznačné vítězství domácího celku, kdy brankový rozdíl mohl být ještě vyšší.

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Červeněves - trenér Gorel: Z mého pohledu nejhorší zápas, který jsme dosud odehráli. Osobně si z něj beru poučení a to jak směrem přístupu k některým hráčům, tak i soupeři.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - M. Průcha [-] (46. J. Hodoň [-] ) , D. Václavík [-] , V. Koutný [-] , M. Novotný [-] , E. Pařízek [-] , M. Holman [-] (70. F. Bělík [-] ) , M. Strýhal [-] , J. Šimůnek [-] , J. Beránek [-] , R. Batelka [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - J. Novotný [-] (46. V. Šetlér [-] ) , L. Drobný [-] (46. F. Kmínek [-] ) , K. Wojcik [-] , D. Restl [-] (46. D. Šefara [-] ) , D. Hornych [-] (59. P. Remsa [-] ) , J. Fichtner [-] , K. Dohnal [-] , P. Lubas [-] , D. Hlavatý [-] (70. P. Ročeň [-] ) , P. Remsa [-]

Hráči zápasu: J. Beránek , D. Václavík - J. Fichtner .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koza Vladimír - TREJBAL Ladislav (N), ŠEFARA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.