0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klamoš nečekaně vyloupila Myštěves


Branky


0

Na hřiště třetí Myštěvse zavítala poslední Klamoš a měla to být hra kočky s myší. Jenomže se tak nestalo a nečekané vítězství Klamoše se dá označit jako překvapení kola. Po tomto zápase se Myštěves propadla o jedno místo a Klamoš poprvé opustila poslední příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka hostí v prvním poločase

Úvod zápasu patřil domácímu týmu, který si vytvořil územní převahu. Jenomže hosté v čele s gólmanem Čihákem zodpovědně bránili a domácím toho moc nedovolovali. A když už se Hlušice konečně dostaly k zakončení, tak jejich střelci měli hodně vychýlenou mušku. Hosté trpělivě čekali na svou příležitost a dostali ji v 26.minutě. Domácí stoper podcenil nabíhajícího Růžičku a ten mu sebral míč. Celou situaci mohl ještě zachránit druhý stoper, ale ten se ani nehnul a jen přihlížel, jak Růžička upaluje směrem k bráně gólmana Půlpána. Situaci Růžička vyřešil s naprostým přehledem a poslal hosty do vedení. Domácí tým se z této branky až do konce poločasu nevzpamatoval a tak skončil poločas překvapivě pro hosty z Klamoše.

Marné dobývání hostující brány v druhém poločase

V druhém poločase chtěli domácí co nejdřív vstřelit branku, ale dnes jim prostě nebylo přáno. Hosté hráli na hranici svých možností a svou obětavostí bránili domácím ve skórování. Ale ani to by nemělo zastavit domácí tým od náporu. Jenomže brána hostujícího gólmana Čiháka byla zakletá. Veškerý zmar domácího mužstva potvrdila situace, kdy před hráči domácích zívala odkrytá brána a oni byli schopni trefit v průběhu deseti vteřin dvakrát tyčku hostující brány. Kolikrát již byl gólman Čihák překonaný a domácí překopávali i prázdnou bránu. Ke konci již Klamoš veškeré balóny odkopávala daleko od své brány a spoléhala na rychlé brejky. Před koncem zápasu již bylo jasné, že dnes domácím gól nebude souzen a také se tak stalo. Myštěves zcela nečekaně prohrála s nadšeně hrající Klamoší a své zaváhání bude muset odčinit v příštím domácím zápase s Kobylicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Myštěves - trenér Tomáš Rychtera: Ani si nepřejte slyšet, jak jsem naštvaný. Z naší strany to bylo naprosté zoufalství, když jsme několikrát nebyli schopni trefit ani prázdnou bránu. Klobouk dolů před hosty z Klamoše, kteří celý zápas nevypustili. Dvě nastřelené tyčky v průběhu deseti vteřin a žádný gól. To jsem ještě nezažil. Ale tato prohra vznikla z naší vlastní nemohoucnosti a snad se to již nebude opakovat.

Klamoš
Klamoš - spolupracovník redakce Katka Chavalková: Na zápase jsem sice nebyla, protože máme vinobraní, ale dnes budeme hodně slavit. Gól dával Růžička a jsme šťastni za první venkovní vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - P. Jelínek [-] , M. Macháček [-] , N. Bajza [-] , D. Bureš [-] - A. Valenta [-] , P. Kopuletý [-] , J. Svoboda [-] , M. Drobek [-] (47. L. Šenk [-] ) , M. Novotný [-] (70. V. Brett [-] ) - F. Hlaváč [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - M. Sedláček [-] , L. Zich [-] , D. Sedláček [-] , O. Kučera [-] - D. Krajzl [-] , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Boháček [-] (60. J. Holas [-] ) - J. Trusina [-] - M. Rys [-] (47. D. Sirůček [-] )

ŽK: 35. F. Hlaváč , 56. P. Kopuletý - 56. M. Boháček , 60. D. Sedláček , 74. D. Sirůček . ČK: 90. N. Bajza - 90. J. Trusina .
Hráči zápasu: A. Valenta - P. Čihák , M. Růžička .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hruška Jiří - VANÍČEK Martin (N), CHLÁDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.