4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužci se odveta za první kolo podařila


Branky


0

Osmý Lužec se utkal se sedmou Klamoší a chtěl jí odvést nepovedený zápas prvního kola, kdy v Klamoši uhrál pouze remízu 3:3. Odveta se povedla dokonale, a i přes nějaká okénka v obraně, to bylo i na konci s nulou. Lužec tak předstihl svého soupeře v tabulce a odsunul ho pod sebe v tabulce IV.B. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dva góly domácího Hospodky

Domácí ještě pořád cítili křivdu z nespravedlivé remízy z prvního vzájemného střetnutí a tak do zápasu vlétli pořádně nažhaveni. Celý první poločas byl Lužec jasně lepší a hosté se zmohli pouze na občasné kontry. Po čtvrthodině hry se dostal k míči domácí Syřiště a přesným pasem našel Hospodku, který poprvé překonal hostujícího gólmana Čiháka. Domácí vedli 1:0 a o chvilku na to, dostali hosté možnost k vyrovnání. Ve vápně domácích zahrál rukou Bužík a rozhodčí odpískal pokutový kop. Jenomže hosté penaltu neproměnili, dokonce ani netrefili bránu. To nahrálo do karet domácímu týmu, který v 27.minutě navýšil skóre na 2:0. Tentokrát to byl Michal Dunka, který přihrál Hospodkovi na jeho druhou branku v zápase. Do dvou dobrých šancí se dostali i hosté, ale obě bezpečně zlikvidoval dobře chytající domácí gólman Klepl. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením pro domácí tým.

V druhém poločase přidali domácí další dvě branky

Vstup do druhého poločasu se domácím vyvedl náramně. Již po pěti minutách využil Honza Dunka, špatného autového vhazování hostů a v samostatné akci zvýšil na 3:0. Neuběhlo ani pět minut a již to bylo 4:0. Stoper hostů si tak dlouho zahrával s balónem, až mu ho uzmul domácí Janouch a s přehledem překonal bezmocného hostujícího gólmana Čiháka. Domácí vedli 4:0 a najednou si každý chtěl dát gól. V obraně tak vznikaly neuvěřitelné díry, kterých využívali hosté k nájezdům na gólmana Klepla. Ještě že měl Klepl tak vynikající fazónu a všechny akce hostů zlikvidoval. Domácí tým vyhrál tento zápas zaslouženě, ale zkušenější tým by si s jejich lehkovážností v závěru utkání, poradil lépe.



Ohlasy k zápasu


Výhra byla zasloužená, první poločas se hrál celý v naší režii a tým podal dobrý kolektivní výkon, v druhém poločase se naše hra dozadu téměř rozpadla a bylo jen štěstí, že soupeř naši snahu po vstřelení dalších gólů sám nepotrestal nějakou brankou.
Klamoš
Kateřina Chavalková - spolupracovník redakce: Zahráli jsme špatně. Zasloužená výhra domácích. Dnes ani nemůžeme vyzvednout žádného našeho hráče.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Klepl [-] - M. Bašek [-] , M. Beneš [-] , P. Sixta [-] , F. Wágner [-] - D. Syřiště [-] (58. P. Sýkora [-] ) , M. Janouch [-] , R. Hospodka [-] , S. Bužik [-] - M. Dunka [-] , J. Dunka [-] -

Klamoš
P. Čihák [-] - L. Zich [-] , D. Sedláček [-] , M. Sedláček [-] , O. Kučera [-] - M. Rys [-] , M. Boháček [-] , L. Bastin [-] , D. Jankovský [-] - M. Pacák [-] , M. Kasal [-] -

ŽK: 62. R. Hospodka , 87. M. Dunka - 76. M. Pacák .
Hráči zápasu: M. Klepl , D. Syřiště , R. Hospodka .
Místo: Lužec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kincl Václav - KUBELKA Libor (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.