Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominik Nový udělal z jasného zápasu drama


Branky


0

Čtvrtá Myštěves hostila třetí Kobylice a očekával se zápas na ostří nože. Zápasy mezi těmito soupeři jsou vždy vypjaté a nebylo tomu jinak a ani tentokrát. V prvním kole vyhrála Myštěves v Kobylicích 5:11 a brankové hody se daly očekávat i dnes. Všechny předpoklady se potvrdily, a domácí si připsali tři body. Po tomto zápase se Myštěves dotáhla na Kobylice o pouhý bodík.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda domácích v prvním poločase

První poločas se odehrával v režii domácího týmu a padaly krásné branky. Ráz zápasu udala branka již v páté minutě zápasu, která poslala domácí do vedení. Hlaváč utekl obráncům a střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Poté to bylo dvacetiminutové dobývání hostující brány, až přišla 25.minuta a druhý gól v síti hostí. Stoper domácích Tomáš Draštík se vydal na výlet a před vápnem si narazil míč. Najednou se ocitnul sám před gólmanem Novotným a zkušeně zavěsil. Potom přišli dvě branky v rychlém sledu za sebou. K třetímu gólu přišel Jelínek velice snadno, když se mu k nohám dostal vyražený míč a on ho vrátil do prázdné brány. Při čtvrté brance zaplesalo oko každého soudného diváka, když Jelínek dostal pas od Čížka a střelou z voleje zavěsil pod břevno Novotného brány. Pátou branku vstřelil soupeři do šaten opět Hlaváč, který si převzal krásnou přihrávku do uličky a podél gólmana zakončil.

Střídající Dominik Nový, málem sám otočil zápas

Do druhého poločasu nastoupil Dominik Nový, který vystřídal Miškeho. tento hráč začal řádit v druhém poločase jako černá ruka a byl k nezastavení. V 57.minutě si Nový narazil míč se spoluhráčem a poprvé překonal gólmana Půlpána v domácí bráně. V 71.minutě si Nový vyskočil nejvýš na centrovaný míč a hlavou snížil na 2:5. V 79.minutě si Nový pohrál se stoperem domácích Draštíkem, obmotal se kolem něj a chladnokrevně snížil na 3:5. A to ještě pořád nebylo od tohoto hráče vše. V 82.minutě vystihl Nový slabou malou domů a snížil na rozdíl jediné branky na 4:5. Vypadalo to na pořádné drama, ale domácí konečně zabrali a v poslední minutě se v závaru před hostující bránou nejlépe zorientoval Martinič a šestou brankou svého týmu završil stav zápasu na 6:2. Divoká přestřelka nakonec skončila výhrou domácích, ale divákům se takové zápasy líbí a to je to hlavní.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: Hosté si sice stěžovali, že máme moc hráčů z áčka, ale co máme dělat, když se nám před zápasem rozpadl tým. A navíc to byli pouze tři hráči. V prvním poločase jsme hráli výborně a nasázeli soupeři pět gólů. V druhém nás hodně potrápil jejich střídající hráč Nový, ale vítězství jsme uhájili.

FC Spartak Kobylice B
hostující trenér - převzato z webu Kobylic: Domácí tým značně posílený hráči A týmu (Půlpán, Jelínek, Čížek, Brett, Draštík, Martinič) odehrál první poločas na výbornou a nasázel nám pět branek. Po změně stran se obraz hry změnil a po nástupu našeho playera Dominika Nového, který včera chyběl našemu áčku, vsítil čtyři branky a ještě zbývalo deset minut do konce zápasu na vyrovnání. Když už jsme šli do risku a vrhli vše do útoku, domácímu týmu se podařilo vstřelit poslední branku zápasu v 88.minutě. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za výborný přístup k utkání, a že nesložilo zbraně ani za stavu 5:0



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - T. Draštík [-] , D. Bureš [-] , L. Malina [-] - J. Svoboda [-] (70. J. Chládek [-] ) , D. Jelínek [-] , A. Valenta [-] (60. M. Novotný [-] ) , F. Hlaváč [-] , P. Kopuletý [-] - O. Martinič [-] , A. Čížek [-] (46. V. Brett [-] ) -

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - L. Tobišek [-] , J. Rajman [-] , D. Kuchař [-] , O. Štefan [-] , J. Pacák [-] (72. A. Wagner [-] ) , D. Šafařík [-] (19. L. Miške [-] ) , T. Havlíček [-] , J. Pavel [-] , T. Dušek [-] , D. Sedláček [-] (60. A. Haňáček [-] )

ŽK: 8. D. Šafařík , 15. T. Dušek .
Hráči zápasu: D. Jelínek , F. Hlaváč .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grossman Martin - VANÍČEK Martin (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.