4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V druhém poločase Myštěves přitlačila a jasně vyhrála


Branky


22. O. Martinič , 55. V. Gracík , 58. D. Jelínek , 73. D. Bureš (p.)
0

Čtvrtá Myštěves hostila šestý Převýšov a očekával se vyrovnaný zápas. Myštěvsi se poslední dobou moc nedařilo a tak si chtěla před domácím publikem napravit reputaci. Nakonec se to podařilo, ale vůbec to nebylo lehké. Převýšov po tomto zápase klesl v tabulce níž a Myštěves si udržela kontakt se špičkou tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase to byl souboj domácích střelců s gólmanem Hanslem


Do zápasu vstoupil lépe domácí celek, který chtěl dokázat, že patří do popředí IV.B. třídy. Domácí se tlačili do útoku a tentokrát neposílený Převýšov nestíhal. Do první šance se dostal domácí Martinič, ale jeho sólový nájezd skvěle zlikvidoval hostující gólman Hansl. Po dvaceti minutách hry se poprvé měnilo skóre zápasu. Domácí Martinič svým napadáním donutil hostujícího beka dát malou domů. Jenomže bek si nevšiml, že v místech kam poslal malou domů, vůbec gólman není a tak pro Martiniče již nebylo problémem dát gól do prázdné brány. Hosté se do útoku dostávali velice sporadicky a gólmana Půlpána prakticky neohrozili. Všechny jejich útoky zastavovala skvělá domácí defenzíva v čele s výborným stoperem Draštíkem, anebo jejich střely létaly vedle. To domácí měli ještě dvě obrovské tutovky. Byl to opět Martinič, který při svém sólu ztroskotal na skvělém Hanslovi. A nestárnoucí František Hansl potvrdil své kvality i při nájezdu Gracíka, když mu skvěle zúžil střelecký úhel a zabránil jistému gólu v jeho síti. Poločas tak díky skvělým zákrokům gólmana Hansla vyhráli domácí "pouze" 1:0.

V druhém poločase se Myštěves rozstřílela

Jestli byl první poločas ve znamení mírné převahy domácího mužstva, tak ten druhý byl ze strany domácích ještě lepší. Na další gól v síti hostí se čekalo pouze deset minut. Ve vápně hostí vznikla nepřehledná situace a míč se odrazil za vápno k volnému Gracíkovi. Ten se napřáhl a ukrytou střelu, navíc ještě tečovanou, poslal za záda bezmocného Hansla, který míč uviděl až ve své síti. Uběhly pouhé tři minuty a opět se měnilo skóre a opět to bylo ve prospěch domácího mužstva. Po rychlé kombinaci se dostal k míči Jelínek a po jeho gólu byl rozdíl již tříbrankový. Hosté již nestíhali a Myštěves na hřišti dominovala. Gólu ve své síti se dočkal i náhradní gólman Matouš. V 72.minutě se v rohu velkého vápna otáčel s míčem domácí Jelínek, když byl nedovoleně sražen. Rozhodčí vůbec nezaváhal a odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil mladý Bureš. Domácí vedli 4:0 a radost byla o to větší, že za gól Bureše čekala mužstvo odměna. :-). Myštěves tentokrát vyhrála jednoznačným rozdílem a její vítězství bylo naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: Zcela zasloužená výhra našeho mužstva. Dnes nám výborně zahrála obrana, která nedovolila hostům dostat se do vyložené šance. S výhrou panuje spokojenost.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - T. Draštík [-] , P. Jelínek [-] , L. Malina [-] , D. Bureš [-] - J. Svoboda [-] (38. D. Štancl [-] ) , M. Drobek [-] , P. Kopuletý [-] , A. Valenta [-] (46. D. Jelínek [-] ) - V. Gracík [-] , O. Martinič [-] -

SK Převýšov B
F. Hansl [-] (61. J. Matouš [-] ) - P. Pilař [-] (70. M. Haško [-] ) , P. Vaněk [-] , P. Bazger [-] , J. Matouš [-] - J. Košina [-] (84. A. Hansl [-] ) , D. Korel [-] , M. Hodr [-] - B. Dubský [-] , M. Steklý [-] , M. Pilař [-]

ŽK: 23. L. Malina - 23. J. Košina .
Hráči zápasu: T. Draštík , V. Gracík - F. Hansl .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Vlachý Michal - MACHÁČEK Miroslav (N), HANSL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.