M. Spejchal 33. (p.)
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaná remíza v Nepolisech


Branky


33. M. Spejchal (p.) - 26. J. Vondruška
0

Druhé Nepolisy přivítaly na svém hřišti pátý Lužec, který poslední dobou chytá formu. Měla to být jednoznačná záležitost pro domácí tým, ale nebyl. Až do konce se hrál otevřený fotbal a nebylo jasné, který z týmů si nakonec odveze body. Po tomto zápase si oba týmy udržely své stávající pozice v tabulce IV.B. třídy.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase srovnal Nepál z penalty

Do zápasu vstoupil lépe domácí celek, který si vytvořil převahu. Jenomže z úvodního tlaku nic nevytěžil a hosté vyrovnali hru. Dokonce to byli hosté, kterým se jako prvnímu podařilo skórovat. Po rohu Michala Dunky se hlavou prosadil Vondruška a v 25.minutě hosté vedli 0:1. Vyrovnání na sebe dlouho čekat nenechalo. Po půlhodině hry zahrál hostující Bareš ve vápně rukou a rozhodčí odpískal zcela jasný pokutový kop. K exekuci penalty se postavil domácí Spejchal a bezpečně ji proměnil. V prvním poločase měl Lužec kupodivu více ze hry a svou převahu dokumentoval dobrou šancí v závěru prvního poločasu, kdy musel zasáhnout gólman Kysilka a nebezpečnou střelu srazit na roh. První poločas tak skončil 1:1 a vůbec nebylo jasné, který z týmů si nakonec odveze palmu vítězství.

Druhý poločas již žádnou branku nepřinesl

Domácí tým v druhém poločase nastoupil o hodně aktivněji a připravoval si i gólové šance. Hned v úvodu se dostal do velice dobré šance Skokan, ale jeho střela z bezprostřední blízkosti si cestu mezi tři tyče nenašla. Ani hostům se rychlý brejk nepovedl a tak bylo stále 1:1. Domácí měli výhodu trestňáčku, který výborně zahrál Tomáš Hanuš, ale skvělý Šafařík ho vychytal. Deset minut před koncem poločasu šli domácí do přečíslení. Už Haltuf mohl skórovat, ale ještě nezištně přihrál lépe postavenému Skokanovi, který ovšem netrefil odkrytou bránu. A tak mohl jít Lužec do vedení, kdyby Vondruška proměnil obrovskou tutovku, když ze čtyř metrů přestřelil prázdnou bránu. V závěru zápasu ještě nastala kuriózní situace, kdy hosté rozehráli po faulu a míč jim uzmul Tomáš Hanuš a mohl postupovat sám na Šafaříkovu bránu. Jenomže rozhodčí ho zastavil s tím, že neviděl, že by hosté rozehráli. Do konce zápasu se tak skóre již nezměnilo a zápas skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Divák a spolupracovník redakce Kateřina Mizeríková: Nepolisy nebyly schopné dát gól z žádné jejich šance. Hodně šancí měl i Lužec a tak je remíza asi spravedlivá.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Matys [-] , T. Marek [-] (87. Z. Buřil [-] ) , R. Hanuš [-] , M. Lubas [-] - T. Skokan [-] , M. Semenec [-] , P. Kloz [-] , T. Hanuš [-] - M. Spejchal [-] (46. J. Syřiště [-] ) , L. Schmidt [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Janouch [-] , M. Bašek [-] , M. Beneš [-] , M. Klepl [-] - J. Kohout [-] , S. Bužik [-] - J. Dunka [-] (57. P. Sýkora [-] ) , M. Dunka [-] (46. F. Wágner [-] ) - T. Ondráček [-] (34. J. Hladík [-] ) , J. Vondruška [-]

ŽK: 64. M. Semenec , 68. T. Skokan - 67. M. Janouch .
Hráči zápasu: R. Matys , M. Semenec - M. Klepl , J. Vondruška .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Olah Gabriel - SKOKAN Ondřej (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.