Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vyhráli, ale neoslnili


Branky


0

Třetí Kobylice hostily na svém hřišti šestý Převýšov. Dle postavení v tabulce to měla být jednoznačná záležitost pro domácí tým, ale až tak jasné to nebylo. Hosté hodně zlobili a definitivně byl zápas rozhodnutý až ke konci. Po tomto zápase se Kobylice vyhouply na druhou příčku a Převýšov zůstal sedmý.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva laciné góly domácích v prvním poločase

Hosté přijeli do Kobylic s jednoznačnou taktikou obdržet co nejméně branek a od začátku se pustili do úporného bránění. Jenomže uběhlo pár minut a hosté zjistili, že to s útočnou aktivitou domácího celku není nijak žhavé a že mohou také zaútočit. Postupem času Převýšov přebral iniciativu a umožnilo mu to hodně nepřesností v domácím týmu. Hosté se docela lehce dostávali na útočnou polovinu, ale chyběla jim kvalita v zakončení. Po necelé půlhodině se domácí ujali vedení. Hostující stoper Křížek se nedohodl se svým gólmanem a hlavou ho přehodil do vlastní brány. Branka byla připsána domácímu Pacákovi. Další lacinou chybu vyrobili hosté před koncem poločasu a opět byla potrestána gólem. Hostující bek podcenil lehký centrovaný míč, který skončil u domácího kapitána Tobiška. Tento zkušený hráč si s míčem poradil a poslal ho hned na bránu. Gólmana Hansla asi střela zapálila v rukavicích, protože mu mezi rukama proklouzla do brány. Domácí tak vyhráli první poločas 2:0 a hosté měli o čem přemýšlet.

V druhém poločase domácí tým navýšil náskok

Do druhého poločasu se vysunul do útoku hostující Mareček, což se ukázalo jako dobrý tah. Okamžitě rozhýbal útočnou hru svého mužstva a po pěti minutách měl výbornou šanci ke skórování. Jenomže propadnutý míč po centru ho tak překvapil, že hlavičkoval těsně vedle. Mareček si vše vynahradil v 57.minutě, kdy si centr z pravé strany dobře zpracoval a přízemní střelou k tyči snížil na 2:1. Domácí zjistili, že musí hrát a přitlačili hosty na jejich polovinu. Odměnou jim byla další branka v síti hostů z Převýšova. Na centr z boku si naběhl gólman Hansl a tečoval ho za sebe, kde ovšem stál domácí Tobišek a svou druhou brankou v utkání navýšil skóre na 3:1. Po obdržené brance se hostující Mareček vřítil z levé strany do vápna a domácí kapitán Tobišek ho srazil k zemi. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop. Jenomže Košina dal penaltu do břevna a tak zůstalo skóre nezměněné. Aktivní Mareček se poté ještě dostal k dobré střele, ale ta letěla těsně vedle domácí brány. V závěru zápasu hosté otevřeli hru se záměrem zkusit vyrovnat a to se jim vymstilo. Do otevřené obrany pronikl domácí Tobišek a završil skóre utkání na 4:1. Domácí tak, díky větší střelecké potentnosti vyhráli zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Z webu Kobylic: Zasloužené vítězství našeho béčka, které poločasové vedení 2:0 potvrdilo ve druhém poločase dalšími brankami. Hostům jsme dali šanci na zdramatizování utkání pouze za stavu 3:1, kdy zahrávali pokutový kop, který ovšem neproměnili a v zápětí jsme zvýšili na konečných 4:1 a ještě jsme další šance v závěru utkání neproměnili.

SK Převýšov B
Spolupracovník redakce Pavel Mareček: K našemu překvapení jsme byli v prvním poločase možná lepším týmem a druhý byl už vyrovnaný, kdy oba týmy měly docela dost šancí. Vzhledem k průběhu zápasu, je naše porážka docela krutá.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - O. Štefan [-] (78. D. Šafařík [-] ) , D. Sedláček [-] , D. Rašín [-] , A. Haňáček [-] (46. J. Rajman [-] ) , J. Pavel [-] , T. Dušek [-] , L. Tobišek [-] , L. Miške [-] (46. A. Wagner [-] ) , D. Kuchař [-] , J. Pacák [-]

SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Mareček [-] , P. Bazger [-] , P. Vaněk [-] - M. Hodr [-] , J. Matouš [-] , J. Košina [-] - M. Steklý [-] , J. Matouš [-] (75. A. Hansl [-] ) - M. Steklý [-] , L. Křížek [-]

Hráči zápasu: L. Tobišek - P. Vaněk , P. Mareček .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Olah Gabriel - NOVOTNÝ Jaroslav (N), HANSL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.