3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves výhru ubránila


Branky


0

Čtvrtá Myštěves hostila druhé Nepolisy. Při tomto střetnutí dvou předních celků tabulky mělo dojít k velice vyrovnanému utkání, což se nakonec potvrdilo, když každý chvilku, tahal pilku. Po tomto zápase se Myštěves bodově dotáhla na Nepolisy, které spadly na třetí místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší domácí, ale remíza

Domácím se vstup do zápasu vydařil lépe a již v osmé minutě se ujali vedení. Václav Brett utekl hostujícím obráncům a nedal gólmanovi Kysilkovi žádnou šanci. Vedení domácím nevydrželo ani dvě minuty. Hostující Pavel Hanuš si zaběhl pro míč až k brankové čáře a vnikl do vápna. Když se mu otevřel střelecký prostor, tak nezaváhal a rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Půlpána. Takže v desáté minutě to bylo 1:1 a začínalo se nanovo. Domácí tým byl aktivnější a snadněji se dostával do zakončení. Kombinace hráčů Myštěvse, dělaly hostům veliké problémy. Ale vůbec jim nedělala starosti jejich koncovka, protože zakončení bylo žalostné. Buď jejich střely létaly bůhví kam, anebo si s nimi poradil gólman Kysilka. Pár náznaků šancí měli i hosté, ale dopadali ještě mizerněji, než ty domácí. Světlou výjimkou byla třicátá minuta, kdy Gracík utekl hostující obraně a své sólo završil i kličkou gólmanovi a gólem do prázdné brány poslal svůj tým opět do vedení. Domácí Myštěves tak vyhrála první poločas na neproměněné šance i na góly.

V druhém poločase rychlý gól domácích a nepřekonatelný Půlpán

Úvod druhého poločasu vyšel domácím skvěle. Již po třech minutách hry zazmatkoval hostující stoper a k míči se dostal Václav Brett. Počkal si na nabíhající druhou vlnu hráčů a předložil gólovku na zlatém podnose pro nabíhajícího Kopuletého, před kterým zívala odkrytá brána. Tohle prostě nešlo nedat a tak se domácí ujali dvoubrankového vedení. Domácí Myštěves ještě chvilku hrála vyrovnanou partii, ale hosté postupem času převzali iniciativu a byli lepším týmem. Místama si dokonce vytvořili tak drtivý tlak, že domácí pouze odkopávali. Jinak po většinu druhého poločasu se domácí bránili a vyráželi do nebezpečných brejků a hosté marně bušili do skálopevné obrany a nepřekonatelného gólmana Půlpána. Z mnoha šancí hostí můžeme vyjmenovat střely Pavla Hanuše a Ullmanna. Vaníček měl sólový nájezd, který Půlpán zlikvidoval. Finěk v jasné gólové pozici hlavičkoval do břevna. Hosté umřeli na neproměňování šancí a tak všechny tři body zůstaly tentokrát doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli my lepší a v druhém jsme se ubránili tlaku hostů z Nepolis. V druhém poločase nás hodně podržel gólman Půlpán.

TJ Sokol Nepolisy B
Spolupracovník redakce Radek Hanuš: Nějaké šance jsme měli i v prvním poločase, ale nedali. V druhém poločase jsme za stavu 3:1 pro domácí, měli velikou převahu, ale dnes bychom asi netrefili ani vrata od stodoly. Když nedáme góly, tak nemůžeme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - M. Macháček [-] , P. Jelínek [-] , D. Bureš [-] , L. Malina [-] (77. D. Štancl [-] ) - V. Brett [-] , T. Draštík [-] , A. Valenta [-] (77. M. Novotný [-] ) , P. Kopuletý [-] - V. Gracík [-] (46. J. Svoboda [-] ) , O. Martinič [-] -

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Matys [-] (75. J. Syřiště [-] ) , T. Marek [-] , R. Hanuš [-] , M. Lubas [-] - T. Hanuš [-] , M. Semenec [-] , J. Mušek [-] (46. M. Ullmann [-] ) , P. Hanuš [-] - J. Vaníček [-] , J. Finěk [-] -

ŽK: 18. P. Kopuletý .
Hráči zápasu: L. Půlpán , D. Bureš - P. Hanuš .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - VANÍČEK Martin (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.