Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:45

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy vyloupily Kobylice


Branky


0

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Na těžkém podmáčeném terénu se odehrál zajímavý zápas, ve kterém dominovali hosté. Třetí Kobylice hostily druhé Nepolisy, ale rozdíl mezi mužstvy byl víc než jedno místo v tabulce. Po tomto zápase si Nepolisy potvrdily druhé místo v podzimní tabulce a Kobylice ještě bojují na dálku o bednu s Myštěvsí.

Statistiky ze zápasu:

 Střely na bránu: 6:11

 Střely mimo: 5:9

 Ofsajdy: 3:11

 Rohy: 5:6

 Fauly: 4:9

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly rozhodly první poločas

Hned v úvodu zápasu zahrál rukou domácí hráč. Se střelou Spejchala si domácí gólman poradil. V druhé minutě se ke střele z dálky odhodlal domácí hráč, ale ta gólmana Kysilku neohrozila. V páté minutě vyslal tečovanou střelu na bránu Pavel Hanuš, ale gólman Rejman byl na místě. O dvě minutky později předvedli pěknou kombinaci Pavel Hanuš s Vaníčkem, ale ta skončila střelou vedle. V deváté minutě předvedli hosté nádhernou fotbalovou akci, která skončila gólem. Ovšem praporek rozhodčího mával tak vehementně, že gól neplatil. Po deseti minutách měli hosté další standardku. Klozova jemná teč těsně minula levou tyč Rajmanovi brány. Ve 14.minutě se řítil na bránu hostující Šustr, ale místo střely přihrál. Z protiútoku vybojovali hosté roh. Gólovou hlavičku domácího Sedláka vytáhl Kysilka reflexivně nohama. V podstatě hned z protiútoku vyslal Spejchal šikovnou patičkou Semence do vápna a ten krásným angličanem o tyč poslal hosty do vedení 0:1. Ve dvacáté minutě atakoval Vaníček gólmana, který se nedohodl se svým obráncem. Jejich špatný odkop vrátil Pavel Hanuš do prázdné brány a hosté vedli již 0:2. V 24.minutě slaboučká hlavička hostujícího hráče gólem skončit nemohla. O tři minuty později skončila hezká akce hostí střelou nad. V 36.minutě měli domácí výhodu standardky. Střela Sedláčka skončila těsně nad břevnem. V 41.minutě se Šustr ocitl sám před gólmanem. Jeho ránu vyrazil gólman k Vaníčkovi. Vaníček si položil beka, a když chtěl dát góla do prázdné, tak trefil nohu druhého obránce. V 43.minutě vyslal hostující Kuchař ránu z třiceti metrů. S jeho střelou si Kysilka poradil. První poločas uzavřel střelou nad hostující Mušek.

V druhém poločase přidaly Nepolisy další čtyři góly

Hned na začátku druhého poločasu se dostal do sólového úniku hostující Vaníček. Jeho střela podél vybíhajícího gólmana skončila těsně vedle levé tyče. V 50.minutě měli hosté výhodu standardky z dobré pozice. Spejchal přihrál Muškovi, ale jeho rána skončila na zdi. V 56.minutě se Vaníček konečně vyhnul ofsajdové pasti, vylákal na sebe gólmana a předložil před prázdnou Spejchalovi, který zvýšil na 0:3. V 58.minutě se dostali do zakončení i hosté, ale jejich obě rány byly sražené. V 61.minutě dali hosté další gól, ale pro ofsajd neplatil. V 65.minutě skončilo sólo Vaníčka nepovedenou střelou vedle. O minutku později nedokázal hostující Spejchal protlačit balón do sítě ani ze dvou metrů. V další šanci byl znovu Spejchal, když vystihl slabou malou domů. Ale jeho rána akorát málem vyrazila gólmanovi dech. V 70.minutě kopou hosté roh a Semenec střílí vedle. Patnáct minut do konce a Spejchal po samostatné akci střílí svůj druhý gól. Neuběhla ani minuta a Spejchal završuje hattrick svým třetím gólem. Povedla se mu skvělá zasekávačka na vápně a placírkou uklidil míč k tyči Rajmanovi brány. V 76.minutě měli jasnou gólovku domácí, když Miške ve vyložené pozici netrefil pořádně míč. V 78.minutě dává šestý gól střídající Haltuf po samostatném úniku. V 79.minutě se Kobylice konečně dočkaly gólu. Šafařík sklepl centrovaný míč na nabíhajícího Miškeho, pro kterého nebylo problémem trefit odkrytou bránu. V závěrečných minutách se hrálo nahoru, dolů a tečku za utkáním udělalo neproměněné sólo Skokana a dvě jasné neproměněné gólovky Spejchala. Zápas skončil jasným a zaslouženým vítězstvím hostí z Nepolis.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Trenér Libor Tobišek: Hosté byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli

TJ Sokol Nepolisy B
Spolupracovník redakce Radek Hanuš: Naše výhra mohla být ještě výraznější, kdybychom proměnili všechny naše šance. Naše vítězství je naprosto zasloužené a s druhým místem po podzimu jsme spokojeni.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
J. Rajman [-] - L. Miške [-] , A. Haňáček [-] , D. Rašín [-] , D. Kuchař [-] , T. Dušek [-] , D. Sedláček [-] , J. Pacák [-] , D. Šafařík [-] , O. Štefan [-] , T. Novotný [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - P. Kloz [-] , T. Marek [-] (75. T. Král [-] ) , M. Lubas [-] , R. Hanuš [-] (69. Z. Buřil [-] ) - D. Šustr [-] (53. T. Skokan [-] ) , M. Semenec [-] (75. J. Syřiště [-] ) , J. Mušek [-] , P. Hanuš [-] - M. Spejchal [-] , J. Vaníček [-] (65. J. Haltuf [-] ) -

ŽK: 42. M. Semenec , 81. T. Skokan .
Hráči zápasu: O. Štefan , J. Pacák - D. Šustr , M. Spejchal .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Ležík Matěj - NOVOTNÝ Jaroslav (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.