1:1
(1:0)
54. M. Holman (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec uhrál s favoritem remízu


Branky


7. M. Beneš - 54. M. Holman (p.)
0

Pátý Lužec hostil na výborně připraveném trávníku první Hlušice a určitě chtěl v jarní premiéře zabodovat. S tím samým úmyslem přijeli i útočně naladění hosté. Čtyřicet přítomných diváků nakonec vidělo zajímavý duel s minimem šancí na obou stranách.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích v prvním poločase

Hlušice od začátku zápasu ukazovaly, že si přijely do Lužce pro body a měly častěji míč na kopačkách. Jenomže hned první vážnější akce domácího mužstva znamenala gól. Už v sedmé minutě se k míči dostal domácí Sixta a nahrál Michalovi Dunkovi, který přesnou přihrávkou poslal do úniku Beneše. Beneš se nemýlil a rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Trejbala. Domácí se ujali vedení 1:0 a rozhodli se tento náskok uhájit stůj co stůj. Začalo marné dobývání Lužecké brány, kde v bráně stál výborný Prokůpek. I když šance Holmana a Špačka, jednoznačně po gólu volali. První poločas tak skončil s jednobrankovým vedením domácího týmu, který určitě odcházel do šaten spokojeněji.

V druhém poločase se hostům podařilo alespoň vyrovnat

Obraz hry se v druhém poločase vůbec nezměnil. Hosté se snaží o útočnou hru a domácí zodpovědně brání. Ale tentokrát i domácí hráči občas vyráží do rychlých protiútoků. V 54.minutě se do vápna dostal s míčem hostující Jirka Šimůnek a domácí hráč ho zfauloval. Rozhodčí nekompromisně ukázal na bílý puntík a kopal se pokutový kop. K míči se postavil hostující Holman a se štěstím penaltu proměnil, protože gólman Prokůpek si na míč sáhnul. Bylo srovnáno na 1:1 a oba týmy toužily po vítězství. Domácí k tomu měli šanci z přímého kopu, z velice dobré vzdálenosti, ale gól z toho nebyl. Hlušice byly až do konce zápasu lepším týmem, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Zápas tak skončil zaslouženou dělbou bodů.





Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva pan Jaromír Průcha: Domácí nastoupili od začátku se zdržovací taktikou. Bohužel jsme jim umožnili vstřelit brzy gól a poté to bylo pro nás o to těžší. V druhém poločase se nám podařilo pouze vyrovnat. Šance Batelky, Špačka i Holmana volali po gólu, ale výborný Prokůpek nás vychytal. Z mého pohledu jsou to ztracené dva body.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Prokůpek [-] - M. Janouch [-] , D. Hora [-] (58. T. Ondráček [-] ) , M. Klepl [-] , M. Bašek [-] (58. F. Wágner [-] ) - J. Kohout [-] , P. Sixta [-] , S. Bužik [-] (46. P. Malý [-] ) - M. Dunka [-] (46. D. Syřiště [-] ) , M. Beneš [-] , J. Dunka [-] (46. M. Bílý [-] ) -

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - J. Špaček [-] (81. L. Beránek [-] ) , J. Mifek [-] (67. J. Trejbal [-] ) , M. Holman [-] , E. Pařízek [-] , D. Žilka [-] , J. Batelka [-] , V. Koutný [-] (58. J. Beránek [-] ) , O. Pařízek [-] , R. Batelka [-] , J. Šimůnek [-]

ŽK: 43. M. Janouch .
Místo: Lužec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koza Vladimír - ŠAFAŘIK Petr (N), TREJBAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.