Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice přehrály Lužec


Branky


0

Čtvrté Kobylice hostily pátý Lužec a domácí chtěli odčinit vysokou porážku z minulého kola. Hosté přijeli namlsaní ze zisku bodu s prvním týmem a ani z Kobylic nechtěli odjet s prázdnou. Jak tento zápas nakonec dopadl, vidělo sedmdesát pět přítomných diváků, které navíc namlsaly čtyři vstřelené branky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase převládaly obrany

 

Celý první poločas byl vyrovnaný a i když obě mužstva spíše útočila, ani tak se jim branku vstřelit nepodařilo. Domácí tým byl asi častěji na polovině Lužce, ale protiútoky hostí byly nebezpečnější. Tentokrát se vyznamenali oba gólmani. Domácí gólman Novotný úspěšně vyřešil dva sólové nájezdy hostujícího Hladíka. Hostující gólman Šafařík se zase zapotil při závaru před jeho bránou. První poločas tak skončil bez branek a asi zaslouženě remízou.

 

 

 

V druhém poločase začaly padat góly

V úvodu druhého poločasu Lužec třikrát vystřídal, ale později se ukázalo, že to bylo spíše ke škodě, než k užitku. Zápas rozhodl vynikající domácí Havlíček, který v 51.minmutě, po rohovém kopu, otevřel skóre zápasu a druhou branku přidal o necelou čtvrt hodinky později, a to opět po rohovém kopu. Poté se hosté přeci jenom vzpamatovali a v 74.minutě se dostali do vyložené gólové šance. Jenomže hrubky domácího gólmana nevyužili a netrefili prázdnou bránu. A když neproměnil své sólo ani Bílý, tak přišel trest v podobě třetí branky. Výborně hrající Havlíček si pohrál s hostující obranou a předložil míč Hrubešovi před prázdnou bránu. Pro Hrubeše už nebyl problém zvýšit na 3:0. Dvě minuty před koncem zápasu se konečně hostům podařilo vstřelit branku. Hostující Kohout našel přesnou přihrávkou Jana Dunku, který překonal gólmana Novotného v domácí bráně. Vzhledem k proměňování vyložených šancí, je vítězství domácího týmu zasloužené. Ale hosté vědí, že z tohoto zápasu mohli vytěžit víc.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Utkání nevalné úrovně rozhodl rozdílový hráč utkání Tomáš Havlíček, který dvě branky vstřelil a na jednu přihrál před prázdnou svatyni Radkovi Hrubešovi, který zvýšil již na 3:0. Hostům se podařilo snížit až v samotném závěru utkání na konečných 3:1. Klíčovým momentem utkání zřejmě bylo neproměnění vyložené šance hostujícího útočníka v 74.minutě zápasu, kdy vypadl míč z náruče našemu brankáři, ale opuštěnou svatyni hostující útočník minul. Jinak hosté měli ještě několik slibných brejkových šancí, ale v těch nás podržel dnes výborný Lukáš Novotný.

FK Lužec nad Cidlinou
Z hostujícího webu: Až na několik individuálních chyb pramenících z nezkušenosti zahrál celý tým navzdory porážce dobře. Stále se však potýkáme se špatnou koncovkou, která nás potrápila už v podzimní části sezóny.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - T. Havlíček [-] (89. L. Miške [-] ) , R. Hrubeš [-] (90. M. Taichman [-] ) , J. Veselý [-] , T. Dušek [-] , L. Tobišek [-] , P. Klimt [-] , D. Rašín [-] (46. J. Pacák [-] ) , J. Rajman [-] , D. Kuchař [-] (32. D. Sedláček [-] ) , T. Novotný [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Klepl [-] (51. J. Vondruška [-] ) , D. Hora [-] , M. Beneš [-] , M. Bašek [-] - S. Bužik [-] , M. Janouch [-] , J. Kohout [-] - J. Hladík [-] (47. T. Ondráček [-] ) , J. Dunka [-] , P. Malý [-] (50. M. Bílý [-] ) -

Hráči zápasu: T. Novotný , J. Rajman , T. Havlíček - J. Kohout .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Olah Gabriel - NOVOTNÝ Jaroslav (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.