0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání kralovali oba brankáři, a proto se zrodila bezbranková remíza.


Branky


0

Osmá Červeněves hostila šestou Klamoš a chtěla si připsat první jarní body. Klamoš, namlsaná první jarní výhrou, také pomýšlela na bodový zisk. Pěkná návštěva přes sedmdesát diváků viděla zajímavé utkání, ve kterém oba týmy, byly jednou lepší a jednou horší.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla lepší hostující Klamoš

 V prvním poločase hosté z Klamoše zaskočili domácí tým aktivní hrou a vytvářeli si i šance. Domácí tým, poučen z vysoké prohry v minulém kole, zodpovědně bránil a nepouštěl hosty k nebezpečnému zakončení. Domácím i hostům, se v prvním poločase povedlo několikrát zakončit, ale víc práce měl domácí gólman Sucharda. Domácího gólmana Suchardu, od inkasované branky, dokonce dvakrát zachránila dobře postavená tyč jeho brány. První poločas skončil bez branek a více toho litovali hosté, kteří přece jenom měli ke vstřelení branky blíž.

 

V druhém poločase byla lepší Červeněves, ale branka nepadla

 

V druhém poločase jakoby hostům došel dech  a karta se obrátila. Domácí tým byl najednou u všech míčů blíž a vynutil si převahu. Ale bylo to spíše tím, že domácí si uvědomili, že pasivitou k zápasu nepřispějí a v druhém poločase začali hrát. Tentokrát se hodně zapotila obrana Klamoše a hostující gólman Čihák musel párkrát začarovat, aby udržel čisté konto. Ale ani v druhém poločase, se žádnému z rýmů nepodařilo vstřelit branku a tak zápas skončil remízou, s kterou vládla spokojenost asi u obou mužstev. Červeněves si tak připsala první jarní bod a Klamoš na jaře ještě neprohrála.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
komentář trenéra: Po zpackaném zápase v Myštěvsi jsme si trochu spravili chuť, škoda, že se nám nepodařilo v domácím prostředí zvítězit, domnívám se však, že si hráči zápas vesměs užili a to je v dané chvíli nejdůležitější.

Klamoš
Kapitán Klamoše Dan Sedláček: Vzhledem k tomu že zápas skončil 0:0, tak v tomto zápase vyčnívali hlavně brankáři. Musím vyzvednout našeho gólmana Pavla Čiháka, který zvláště v závěru důležitými zákroky pomohl k cennému bodu.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - K. Dohnal [-] , T. Vrabec [-] (46. J. Nožička [-] ) , M. Smutný [-] (62. J. Sedláček [-] ) , T. Duha [-] (71. J. Gorel [-] ) - A. Hillebrand [-] , P. Ročeň [-] , D. Šefara [-] (46. P. Remsa [-] ) , J. Fichtner [-] , P. Remsa [-] (33. J. Mikácsi [-] ) - M. Šolín [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - L. Zich [-] , J. Vaněk [-] , M. Sakař [-] , J. Boudyš [-] - M. Kasal [-] (46. J. Drahokoupil [-] ) , D. Jankovský [-] , M. Rys [-] (46. M. Sedláček [-] ) , J. Miške [-] - D. Sedláček [-] , M. Boháček [-] (66. O. Kučera [-] ) -

ŽK: 80. J. Fichtner - 35. M. Rys , 50. M. Boháček .
Hráči zápasu: K. Dohnal - P. Čihák , J. Boudyš .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ŠEFARA Jan (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.