2:2
(1:1)
11. F. Hlaváč (p.)
56. T. Valenta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 14:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo zaslouženou remízou


Branky


28. P. Vaněk , 77. M. Steklý - 11. F. Hlaváč (p.) , 56. T. Valenta
0

Sedmý Převýšov hostil třetí Myštěves a domácí toužili po první jarní výhře. Hosté z Myštěvse v prvním kole vysoko vyhráli a chtěli totéž dokázat i v Převýšově. Nakonec to bylo velice zajímavé a dramatické utkání, kterému nechyběl náboj až do konce a padly v něm čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Hosté si od začátku zápasu vytvořili tlak. Už v 11.minutě se dostával do vápna hostující hráč. Na samé hranici ho fauloval Macura a rozhodčí odpískal pokutový kop v prospěch hostí. K míči se postavil Filip Hlaváč a penaltu bezpečně proměnil. V dalším průběhu zápasu byly šance na obou stranách. Hostující Gracík měl dokonce dva sólové nájezdy, ale nechal vyniknout domácího gólmana Hansla. V 28.minutě byl před hranicí velkého vápna faulovaný domácí Mareček a rozhodčí odpískal přímý kop z velice dobré pozice. Domácí hráči šikovně prodloužili zeď a Vaňkovi se povedlo vsítit vyrovnávací branku. Před koncem poločasu běžel domácí Mareček sám na bránu, povedla se mu i klička gólmanovi a gólman mu podtrhl nohu. Hvizd píšťalky ovšem nezazněl a tak se penalta nekopala. Poločas tak skončil remízou 1:1

V druhém poločase marná snaha obou týmů o vítězství

 

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým s odhodláním otočit skóre ve svůj prospěch, ale byl nemile zaskočen aktivní hrou hostí, kteří byli prostě lepším týmem. Tlak hostující Myštěvse vyvrcholil v 56.minutě, kdy se jí opět podařilo vstřelit branku. Hosté dostali výhodu standardky z velice dobré pozice. První střelu ještě domácí gólman Hansl vyrazil, ale na dorážku dobíhajícího Valenty neměl nárok. Neuběhlo ani deset minut, když se do vápna hostí vřítil domácí Pilař, ale byl sražen k zemi. Tentokrát rozhodčí už penaltu odpískal. Míč si na bílý puntík postavil Vaněk, ale kopl ji tak špatně, že nechal vyniknout hostujícího gólmana Půlpána. Tato neproměněná penalta kupodivu domácí nepoložila a dostali hosty pod tlak. V 77.minutě kopali domácí roh. Na střílený centr si nejvýše vyskočil domácí Mareček a jeho gólovou hlavičku odvrátili hosté na brankové čáře. Jenomže míč se dostal k Steklému, který střelou pod víko nedal gólmanovi Půlpánovi žádnou šanci. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo a tak skončil zápas zaslouženou remízou.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Hráč domácích Pavel Mareček: Chtěli jsme tento zápas vyhrát, ale nezachytili jsme začátky obou poločasů, kdy se hostům pokaždé podařilo skórovat. Škoda, že jsme neproměnili penaltu.

TJ Sokol Myštěves B
Vedoucí mužstva Tomáš Rychtera: Škoda že za stavu 0:1 nechali naši útočníci vyniknout gólmana Hansla. Asi by to potom vypadalo jinak. Ještě jsme se v druhém poločase ujali vedení, ale bohužel opět srovnali. A to náš gólman navíc za stavu 2:2 chytil penaltu. Remíza je tak vzhledem k průběhu zápasu zasloužená.



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - D. Korel [-] , D. Zborník [-] , P. Vaněk [-] , J. Hansl [-] , P. Bazger [-] - P. Mareček [-] , S. Lochman [-] (84. A. Hansl [-] ) , M. Macura [-] (60. M. Steklý [-] ) , J. Košina [-] (71. M. Haško [-] ) - M. Pilař [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - L. Malina [-] (46. Z. Švarc [-] ) , N. Bajza [-] , P. Jelínek [-] , J. Petráček [-] - V. Brett [-] , M. Drobek [-] , F. Hlaváč [-] - T. Valenta [-] (90. D. Švarc [-] ) , M. Demeter [-] , V. Gracík [-]

ŽK: 22. D. Korel , 40. J. Hansl , 55. M. Macura , 61. J. Košina , 90. M. Pilař - 40. L. Malina , 46. F. Hlaváč .
Hráči zápasu: J. Hansl , S. Lochman - M. Drobek , M. Demeter .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - JARKOVSKÝ Jakub (N), CHLÁDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.