2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dramatickém utkání o gól lepší Nepolisy


Branky


24. J. Dunka , 52. J. Dunka - 8. R. Hanuš , 43. J. Mušek , 65. M. Spejchal (p.)
0

Pátý Lužec hostil druhé Nepolisy a domácí tým chtěl potvrdit dobrou jarní formu. Hosté z Nepolis, chtěli odčinit první jarní porážku a udržet se na dostřel vedoucímu týmu. Na výborně připraveném trávníku, se odehrálo zajímavé fotbalové představení, ve kterém padlo pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Radka Hanuše otevřela první poločas

Domácí nastoupili v jiném rozestavení, než je obvyklé a chvilku si na to zvykali. V 8.minutě dostali hosté výhodu rohového kopu. Domácím se míč povedlo vrátit před vápno, kam naběhl hostující Radek Hanuš a utěšenou střelou, asi z pětadvaceti metrů, vymetl šibenici domácího gólmana Šafaříka, který na tuto střelu neměl nárok. V 24.minutě se domácím podařilo srovnat skóre, když se Janu Dunkovi podařilo vystihnout špatnou rozehrávku hostujícího gólmana a pak už pro něj nebylo problémem srovnat na 1:1. Blížil se konec prvního poločasu a vypadalo to, že obě mužstva půjdou do kabin s remízou. Jenomže v 43.minutě přišla rychlá akce hostí, kdy Matys poslal dlouhý míč za obranu, kam si naběhl Radek Hanuš a hlavičkou předložil míč Muškovi. Nikým neatakovaný Mušek se trefil přesně k tyči, svou slabší pravou nohou, a hosté tak uzavřeli skóre prvního poločasu na 1:2.

Dramatický druhý poločas rozhodla branka z pokutového kopu

Domácí na začátku druhého poločasu třikrát prostřídali a zlepšenou hrou donutili hosty chybovat. V 52.minutě vypálil domácí hráč na bránu Nepolis střelu, která ovšem letěla vedle. Jenomže gólman Kysilka to chtěl pojistit a tak ránu vyrazil do křídla, kam si naběhl Michal dunka a přesným centrem našel hlavu bratra Jana, který srovnal stav zápasu na 2:2. Domácí se dostali do tempa a zle nedobře hostům zatápěli. Možná by se jim i povedlo skórovat, kdyby nepřišel faul domácího gólmana Šafaříka na hostujícího Muška, ke kterému došlo v rohu velkého vápna. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop v prospěch hostujícího celku. Penaltu vcelku bezpečně proměnil Spejchal a 25.minut před koncem zápasu, vedli opět hosté. Domácí tým sympaticky otevřel hru a snažil se o vyrovnání. Do konce zápasu se Lužci vyrovnat nepodařilo a tak si tři body odvezly Nepolisy.



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Z webu Lužce: Soupeř byl fotbalovější, ale hlavně běhavější a důraznější v soubojích, což nakonec rozhodlo celé utkání! Ve třetím jarním zápase jsme si připsali druhou porážku a na zisk 3 bodů si musíme ještě počkat. Pokud ale nezlepšíme pohyb a důraz při bránění i útočení, nemuseli bychom se na jaře dočkat.

TJ Sokol Nepolisy B
Obránce Nepolis Radek Hanuš: Pokaždé se nám podařilo jít do vedení a důležité bylo, že jsme domácí v závěru zápasu nepustili do žádné šance. Bylo to vyrovnané a hodně bojovné utkání, ve kterém jsme byli o gól lepší.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Klepl [-] , M. Beneš [-] , M. Janouch [-] , M. Bašek [-] - S. Bužik [-] , D. Syřiště [-] , P. Sixta [-] (51. M. Bílý [-] ) , M. Dunka [-] - J. Dunka [-] (48. J. Hladík [-] ) - M. Prokůpek [-] (48. D. Hora [-] )

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Hanuš [-] , M. Lubas [-] , R. Matys [-] , T. Marek [-] - D. Šustr [-] (46. M. Ullmann [-] ) , M. Spejchal [-] , J. Mušek [-] , P. Kloz [-] - J. Finěk [-] (52. T. Hanuš [-] ) , J. Vaníček [-]

ŽK: 31. P. Sixta , 58. J. Hladík , 71. M. Klepl , 80. D. Hora - 81. M. Spejchal .
Hráči zápasu: M. Klepl , J. Dunka , D. Hora - R. Hanuš , J. Mušek .
Místo: Lužec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Olah Gabriel - KUBELKA Libor (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.