Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si potvrdily druhé místo v tabulce


Branky


0

Šestá Klamoš hostila druhé Nepolisy a domácí zatím na jaře na svém hřišti neinkasovali a každý tým vyprovodili s přídělem. Jenomže Nepolisy jsou na druhém místě a mají zkušené mužstvo. Vydrží domácím jarní neporazitelnost? Tuto otázku si kladla padesátka přítomných diváků, která se nakonec fotbalem bavila a viděla padnout osm krásných branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase přetahovaná o vedení

Oba týmy se od začátku vrhly na útočení a bránit se nikomu moc nechtělo. Tato hra se divákům líbila, ale trenérům vstávali občas vlasy hrůzou na hlavě. V 8.minutě dostali hosté výhodu standardní situace. Po centru Vaníčka se hlavou trefuje posila z Áčka Pánek a otevírá skóre zápasu ve prospěch hostů. Neuběhly ani dvě minuty a na hranici hostujícího vápna se uvolnil domácí Růžička a přesnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi Kysilkovi žádnou šanci. Je srovnáno na 1:1 a branková přestřelka pokračuje dál. V 17.minutě posílá hostující Pánek perfektním pasem do sóla Vaníčka, který se nemýlí a opět posílá svůj tým do vedení. V 22.minutě hosté faulují ve vápně a rozhodčí odpískal pokutový kop. Míč si vzal domácí Růžička a penaltu bezpečně proměnil. Je srovnáno na 2:2 a jsou opět na řadě hosté. V 42.minutě Nepolisy rychle rozehrály aut, k míči se dostal Pavel Hanuš a potřetí rozvlnil síť za zády gólmana Čiháka. První poločas tak skončil vedením hostů 2:3 a diváci se těšili na brankové hody v poločase druhém.

V druhém poločase daly víc gólů Nepolisy

V druhém poločase gólové tempo upadlo a oba týmy už hrály rozvážněji. Dlouho se nic nedělo, až přišla další standardní situace v 73.minutě. K míči se postavil hostující Spejchal a z hranice vápna navýšil skóre hostů o dvě branky na 2:4. Deset minut před koncem snižuje na rozdíl jediné branky domácí Pacák, když domácí využili chyby ve středu obrany hostujícího mužstva. V závěru zápasu vrhla Klamoš všechny síly do útoku a domácí se hnali za vyrovnáním. Hostům tato situace vyhovovala. Zodpovědně bránili a čekali na možnost rychlého brejku. Ta přišla v poslední minutě zápasu, kdy z prostředku hřiště utekl hostující Pánek a završil konečné skóre zápasu na 3:5. Tento zápas s množstvím branek byl parádní reklamou na fotbal a divákům se určitě musel líbit.



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Kapitán týmu Daniel Sedláček: Vyrovnané utkání, ve kterém domácí bojovali až do konce ale fotbalovější hosté si tři body pohlídali.

TJ Sokol Nepolisy B
Zapisovatel týmu Jan Marko: Podařilo se nám vstřelit víc branek a tak je naše výhra zasloužená.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - M. Pacák [-] , D. Sedláček [-] , M. Sedláček [-] (71. M. Kasal [-] ) , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] (48. J. Holas [-] ) , J. Drahokoupil [-] (46. M. Rys [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Sakař [-] , O. Kučera [-] , J. Boudyš [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - M. Lubas [-] , L. Schmidt [-] (77. R. Matys [-] ) , R. Hanuš [-] , T. Marek [-] (46. Z. Buřil [-] ) - D. Šustr [-] , M. Spejchal [-] , J. Mušek [-] , P. Hanuš [-] - L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] (75. J. Haltuf [-] )

ŽK: 58. Z. Buřil .
Hráči zápasu: M. Růžička - L. Pánek .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stránský Martin - MISÁR Zdeněk (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.