Neuvěřitelná branková přetahovaná v Červeněvsi


Branky


0

Sedmá Červeněves hostila osmý Převýšov a oba týmy toužily po třech bodech. Padesát pět přítomných diváků vidělo neuvěřitelnou gólovou přestřelku se šťastným koncem pro jeden tým. Padlo celkem sedm gólů, což se divákům vždy líbí.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková přetahovaná v prvním poločase

Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Převýšova. Už v druhé minutě si naběhl hostující Mareček mezi domácí obránce. Vybojoval míč, udělal zasekávačku a mezi obránci poslal míč na nabíhajícího Macuru, který se ve své šanci nezmýlil a poprvé překonal domácího gólmana Čapka. Hosté se ujali vedení 0:1 hned v úvodu zápasu. V 11.minutě si hostující Lochman udělal z domácích obránců kužele a dostal se s míčem až před bránu. Tam ho přihrál volnému Marečkovi, pro kterého nebylo problémem zavěsit do prázdné brány. Hosté vedli 0:2 a dostali šanci své vedení ještě navýšit. Po nedorozumění domácí obrany chytil gólman Čapek malou domů a hosté dostali výhodu nepřímého kopu. Steklý přiklepl míč Vaňkovi, ale jeho střela letěla nad Čapkovu bránu. V 26.minutě letí centr do vápna hostí. Gólman Hansl letící míč chytá a dopadá na zem. Najednou míč pouští a drží se za rameno. Opuštěný míč zasunul do brány Mikácsi a domácí snížili na 1:2. Ukázalo se, že gólman Hansl si přetrhl vazy v rameni a sezóna pro něj skončila. Do brány musel hráč Hubáček a Převýšov musel úplně změnit rozestavení, což se projevilo hlavně v druhém poločase. V 30.minutě si hosté vstřelili ukázkového vlastňáka a je srovnáno na 2:2. V poslední minutě se pokusil o centr domácí Šefara a jeho rána skončila k údivu všech přítomných za zády náhradního gólmana Hubáčka. Domácí tak otočili skóre a první poločas vyhráli 3:2.

V druhém poločase domácí o gól pořád lepší

Druhý poločas začaly oba týmy opatrněji, ale hosté působili živějším dojmem. Dlouho se žádný z týmů nemohl prosadit, až přišla 70.minuta. Hostující Mareček si na půlce převzal míč a obešel tři domácí hráče. Na hranici vápna byl nedovoleně zastaven a hostům tak vznikla standardka z velice dobré pozice. K míči se postavil Vaněk a pěknou střelou srovnal na 3:3. V 83.minutě přiletěl centr do domácího vápna, kam si z hranice ofsajdu naběhl domácí Restl a opět posouvá svůj tým do vedení 4:3. Hosté zápas nezabalili a zle nedovře domácí zmáčkli. Do gólovek se postupně dostali Mareček, Košina i Vaněk, ale ani jednomu z nich se skórovat nepodařilo. Zápasu by slušela minimálně remíza, ale jelikož domácí vstřelil o gól víc, tak berou všechny body a převýšov odjel domů s prázdnou.
 

Za redakci přejeme nestárnoucímu Františkovi Hanslovi brzké uzdravení a třeba i brzký návrat na fotbalové trávníky.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér Jan Gorel: Jsem spokojen pouze se ziskem tří bodu, jinak jsme si tento zápas vybrali slabší chvilku téměř ve všech činnostech.

SK Převýšov B
Útočník hostí Pavel Mareček: Kdybychom proměnili všechny naše šance, tak jsme vyhráli. Určitě jsme nebyli horším týmem. Škoda že se nám zranil gólman. Po přeskupení řad už jsme takový tlak neměli. V závěru zápasu jsme měli aspoň vyrovnat.



Místo: Lovčice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ležík Matěj - ŠEFARA Jan (N), NEBESKÝ Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.