M. Holman 48.
M. Holman 73. (p.)
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec vybojoval v Hlušicích remízu


Branky


48. M. Holman , 73. M. Holman (p.) - 11. J. Dunka , 89. S. Bužik
0

První Hlušice hostily pátý Lužec a domácí tým očekával snadnou kořist. Jenomže Lužec se v poslední době hodně zlepšil a troufal si i na první tým tabulky. Diváci nakonec viděli zápas, ve kterém se oba týmy vystřídaly ve vedení a který se rozhodoval až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se povedl vstup do zápasu

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji a pobýval častěji na hostující polovině. Jenomže Lužec dostal v 11.minutě výhodu standardní situace. Míč se snášel do vápna a domácí Pařízek se nedohodl s gólmanem Batelkou, kdo si vlastně půjde pro míč. Toho využil hostující štírek Jan Dunka a otevřel skóre zápasu v prospěch hostí 0:1. Lužec potom zaparkoval před vlastním vápnem autobus a nastalo dobývání hostující brány. V prvním poločase se Hlušice marně snažily překonat gólmana Šafaříka. Jejich střely sice létaly možná až do Starého Bydžova, nebo do Sekeřic, ale brána Lužce byla pro ně zakletá. První poločas tak skončil překvapivým vedením hostů 0:1.

V závěru druhého poločasu Lužec překvapivě srovnal

Po důrazné domluvě v kabině, se na hřiště vrátil o poznání důraznější domácí tým a hned to bylo znát. Už v 48.minutě se domácí Holman nádherně uvolnil na velkém vápně a přesně umístěnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi Šafaříkovi žádnou šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a domácí tým i nadále útočil. Hosté se do šancí dostávali pouze ojediněle a to spíše po standardních situacích. Domácí se dlouho nemohli prosadit a dokázali to až v 73.minutě. Do hostujícího vápna se dostal domácí Soumar a hostující Beneš ho ve skluzu sundal. Rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop, který s přehledem proměnil Holman. Hlušice vedly 2:1 a v poklidu dohrávaly zápas. Domácí usnuli na vavřínech s pocitem, že se jim už nic nemůže stát. V 89.minutě dostali hosté výhodu standardky. Míč se snesl do vápna, kde vznikla taková menší skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval hostující Standa Bužík a srovnal na 2:2. Zkoprnělý domácí tým tak doplatil na neproměňování šancí a hosté v tomto zápase vytěžili z minima, maximum.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Lužec nás ničím nepřekvapil, protože jsme čekali úporné bránění. Bohužel se jim podařilo vstřelit branku a pak bránili o to úporněji. V druhém poločase se nám podařilo výsledek otočit. Jenomže jsme usnuli na vavřínech s pocitem, že je hotovo a hosté nás v závěru potrestali vyrovnávací brankou ze standardky.




Sestavy


SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - J. Trejbal [-] , V. Koutný [-] (78. L. Beránek [-] ) , M. Strýhal [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , D. Žilka [-] , J. Mifek [-] (67. J. Beránek [-] ) , O. Pařízek [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - D. Syřiště [-] , M. Dunka [-] , J. Kohout [-] , M. Bezvoda [-] , S. Bužik [-] , J. Dunka [-] (70. P. Malý [-] ) , M. Janouch [-] , M. Bašek [-] , D. Hora [-] (48. M. Bílý [-] ) , M. Beneš [-]

ŽK: 23. E. Pařízek , 48. V. Koutný - 68. M. Beneš .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koki Bohuslav - KOHOUT Jaromír (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.