Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Kobylic se zastavila na devítce


Branky


0

Třetí Kobylice hostily šestou Klamoš a domácí toužili navázat na předchozí kanonády a samozřejmě také po třech bodech. Hostující Klamoši se na jaře daří a tak pokukovala minimálně po bodu. Diváci po vyrovnaném prvním poločase viděli v druhém další kanonádu, která se zastavila na devíti gólech.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Klamoši nepomohl ani vítr v zádech

V Kobylicích foukal docela silný vítr a v prvním poločase po větru hrála Klamoš. Hosté se zkoušeli dlouhými nákopy dostávat za domácí obranu a některé akce byly hodně nadějné. Jenomže domácí obrana hrála zodpovědně a hlavně trpělivě. Domácí čekali na svou příležitost, která přišla v 24.minutě. Gólově se prosadil Pavel Klimt, který se na zelený pažit vrátil po dlouhých šesti letech. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hra v celém prvním poločase byla vyrovnaná a hosté si vytvářeli řadu nadějných situací, které ovšem nedokázali dotáhnout do gólového konce. První poločas tak skončil těsným vedením domácího týmu 1:0.

V druhém poločase Kobylice Klamoš úplně rozstřílely

Do druhého poločasu vstoupily Kobylice s větrem v zádech a s nadějí, že by jim to mohlo pomoci. Domácí hráči ani netušili, že to bude tak jednoznačné. V 47.minutě se trefil podruhé v zápase Pavel Klimt a zvýšil na 2:0. Poté se v průběhu dvou minut trefil dvakrát Tomáš Havlíček a rázem to bylo 4:0. Hostující defenziva se úplně rozsypala a už bylo jen otázkou, na kolika gólech se zastaví konečné skóre. S chutí hrající domácí tým si připravoval šanci za šancí a hostům z Klamoše toho moc nedovoloval. V 61.minutě zvýšil Rajman na 5:0 a v 66.minutě završil Pavel Klimt svým hattrickem na 6:0. V 68.minutě se prosadil i nejlepší kanonýr domácích Dítě, který zvyšoval už na 7:0. Na 8:0 zvyšoval kapitán týmu Tobišek. A na konečných 9:0 upravil svým čtvrtým gólem v zápase Pavel Klimt.




Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: První poločas hrál po větru hostující tým a jejich nakopávané balóny málokdy našli svého adresáta a tak trpělivě hrající domácí tým vstřelil úvodní branku utkání ve 24.minutě Pavlem Klimtem, pro kterého to byl návrat na zelený pažit po šesti letech. Do druhého dějství nastoupili domácí s tím, že by jim mohl vítr pomoci a bylo to tak. Během několika minut ve druhém poločase domácí hráči rozebrali hostující defenzivu a v 53.minutě to bylo již o čtyři branky. S chutí hrající domácí tým mohl dosáhnout i vyššího výsledku, ale díky jejich nepřesnosti se vytoužená desítka v Kobylicích nakonec nečepovala.

Klamoš
Zraněný kapitán týmu Dan Sedláček: Silnému soupeři jsme vydrželi vzdorovat jen poločas. V druhém to byla jednoznačná záležitost.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - J. Rajman [-] (84. D. Rašín [-] ) , P. Klimt [-] , T. Novotný [-] , D. Sedláček [-] - J. Dítě [-] , L. Tobišek [-] , P. Klimt [-] , T. Dušek [-] - T. Havlíček [-] (60. D. Šafařík [-] ) , J. Pacák [-] -

Klamoš
P. Čihák [-] - M. Sakař [-] , J. Vaněk [-] (81. J. Holas [-] ) , O. Kučera [-] , M. Kasal [-] - M. Boháček [-] (64. M. Rys [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] (54. T. Hudec [-] ) - J. Boudyš [-] , J. Drahokoupil [-] -

ŽK: 75. M. Kasal .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - MISÁR Zdeněk (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.