Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec v Nepolisech překvapil


Branky


0

První Nepolisy hostily pátý Lužec a domácí tým by se v případě výhry hodně přiblížil k vítězství v soutěži. Lužec v Nepolisech hodně překvapil a tak domácí byli rádi, že se až do konce zápasu mohlo hrát o body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Lužec domácí dokonale zaskočil

V prvním poločase byli hosté z Lužce jasně lepší a domácí, pouze díky gólmanovi Kysilkovi a střelecké nepřesnosti hostujících hráčů, neprohráli první poločas o pět gólů. Úvod zápasu vyšel domácím, když se po centru Spejchala trefil Zámečník a poslal svůj tým do vedení 1:0. Ale po obdržené brance začali úřadovat hosté. Nejdřív se do velice dobré šance dostal Michal Dunka, ale gólman Kysilka ho vychytal. V další šanci se opět ocitli hosté, ale tentokrát letěla střela nad. V 19.minutě se povedla souhra bratrské dvojice, když Honza Dunka našel přesným, centrem Michala, který trochu se štěstím prostřelil gólmana Kysilku. Bylo srovnáno na 1:1 a hosté i nadále útočili. V 41.minutě se do sóla dostal hostující Malý a s přehledem překonal gólmana Kysilku. V poslední minutě prvního poločasu se dostal k míči Jan Dunka a z úhlu krásně obstřelil gólmana Kysilku. Jeho střela se od tyče odrazila do brány a hosté vedli 1:3. První poločas mohl Lužec klidně vyhrát i vyšším rozdílem a taky byl domácí tým docela rád, že ho prohrál pouze o dvě branky.

V druhém poločase Nepolisy zvládly akorát vyrovnat

 

Do druhého poločasu provedl domácí trenér čtyři střídání a na hřiště nastoupil úplně jiný tým. Domácí úplně otočili hru a hostům za celý druhý poločas vůbec nic nedovolili. Dokonce Lužec v druhém poločase ani nevystřelil na domácí bránu. V 50.minutě dostal domácí Pánek míč do vápna a jelikož ho nikdo neobtěžoval, tak ho napálil pod víko Šafaříkovi brány a snížil na 2:3. Domácím se podařilo vyrovnat v 72.minutě po rohovém kopu. Míč se odrazil za vápno k volnému Tomáši Hanušovi a ten ho slabší nohou poslal do šibenice Šafaříkovi brány. Bylo srovnáno na 3:3 a domácí se hnali za vítězstvím. Ale i když měli domácí trvalou převahu a vytvořili si i dostatek brankových příležitostí, tak hosté zodpovědným bráněním a velmi dobrým výkonem gólmana Šafaříka uhájili alespoň remízu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Obránce Radek Hanuš: V prvním poločase jsme podali hanebný výkon. Do druhého jsme prostřídali a podařilo se nám alespoň vyrovnat. Lužec předvedl u nás velmi dobrý výkon.

FK Lužec nad Cidlinou
Vedoucí mužstva Michal Dunka: V prvním poločase jsme byli jasně lepší a škoda, že jsme ho nevyhráli aspoň o pět gólů. Šancí jsme na to měli dost. Do druhého poločasu domácí prostřídali a už k ničemu nás nepustili. Vzhledem k průběhu obou poločasů, je remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Zámečník [-] (46. M. Ullmann [-] ) , M. Lubas [-] (46. J. Mušek [-] ) , R. Hanuš [-] (73. J. Haltuf [-] ) , T. Marek [-] - P. Kloz [-] (46. L. Schmidt [-] ) , M. Spejchal [-] , M. Semenec [-] (46. T. Hanuš [-] ) , D. Šustr [-] - L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] -

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Bílý [-] (69. D. Syřiště [-] ) , P. Malý [-] , M. Dunka [-] , J. Dunka [-] (75. T. Ondráček [-] ) , M. Krejčí [-] , M. Bezvoda [-] , M. Bašek [-] , S. Bužik [-] , M. Janouch [-] , M. Klepl [-]

Hráči zápasu: D. Šustr - M. Krejčí , P. Malý .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - SKOKAN Ondřej (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.