Výhra domácích se nerodila lehce


Branky


32. M. Strýhal , 32. E. Pařízek , 48. J. Beránek , 51. J. Batelka (p.) , 60. J. Batelka - 23. D. Jelínek , 49. V. Brett , 74. V. Brett
0

Druhé Hlušice hostily třetí Myštěves, a pokud domácí tým chtěl uchovat teoretickou naději na postup, tak musel bezpodmínečně vyhrát. Jenomže Myštěves hraje v poslední době velice dobře a tak se odehrálo velice kvalitní utkání.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli na góly domácí a na šance hosté

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně a diváci tak od začátku viděli útočné akce obou týmů. Myštěves byla dokonce aktivnější a nebýt gólmana Trejbala, tak domácí už v úvodu prohrávali. V 23.minutě se hosté dostali do vedení brankou Jelínka a bylo to vedení zasloužené. Domácí zvýšili aktivitu a odměnou jim byla vyrovnávací branka. Po krásné kombinační akci středem hřiště, se k míči dostal Pařízek a vyrovnal na 1:1. O chvilku později domácí zahrávali rohový kop. Mifek ho kopnul perfektně a když gólman Kulhánek neudržel míč, tak přiběhl Strýhal a doklepl ho do brány. V prvním poločase měli víc šancí určitě hosté z Myštěvse, ale vyhráli ho domácí.

V úvodu druhého poločasu padly tři branky

 

Začátek druhého poločasu byl hodně divoký a branky padaly jako na běžícím páse. V 48.minutě kopou domácí rohový kop. Ve vzniklé skrumáži se nejrychleji zorientoval Beránek a poslal svůj tým do vedení 3:1. Neuběhla ani minuta a hostující kanonýr Brett snížil na 3:2. Po dalších dvou minutách se dostal do úniku domácí Batelka a byl ve vápně faulován. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který sám faulovaný Batelka proměnil. Domácí se opět ujali dvoubrankového vedení 4:2. Po hodině hry se dostal na pravé straně k míči domácí Batelka a při svém nájezdu z boku nezaváhal. Batelka zvýšil náskok domácích na 5:2 a to ještě nebyl se všemi góly konec. V 74.minutě se opět prosadil hostující střelec Brett a upravil na konečných 5:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: První poločas jsme sice vyhráli, ale na šance byli hosté určitě lepší. V druhém poločase jsme hru již ovládli a zápas dovedli do vítězného konce. Tato výhra potěší o to víc, že jsme se dotáhli na vedoucí Nepolisy na dva body a pořád máme o co hrát.




Místo: Hlušice. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Vlachý Michal - TREJBAL Ladislav (N), VANÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.