Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice v druhém poločase rozhodly


0

Sedmá Červeněves hostila čtvrté Kobylice a před zápasem se nedalo odhadovat, jak hodně přijedou hosté posíleni. Nakonec domácí odehráli velice dobrý zápas, v kterém se rozhodovala v úvodu druhého poločasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

Vstup do zápasu se domácím vydařil a už čtvrté minutě se ujali vedení. Fichtnerův nákop na bránu, si srazil gólman Novotný do sítě a Červeněves vedla 1:0. Jenomže domácí se z vedení moc dlouho neradovali a zanedlouho bylo srovnáno. Na rohový kop hostí si nejvýše vyskočil Sedláček a hlavičkou do protipohybu gólmana Suchardy srovnal na 1:1. Do konce prvního poločasu měli domácí ještě dvě veliké gólové šance, ale při obou se vyznamenal hostující gólman Novotný, který nepustil za svá záda, ani jednu z nebezpečných střel domácích útočníků. První poločas tak skončil remízou 1:1.

Hosté rozhodli v úvodu druhého poločasu

 

Úvod druhého poločasu se povedl hostům náramně. Už po třech odehraných minutách šli hosté do vedení 1:2. Po pěkné kombinační akci hostujícího mužstva, se k míči dostal kapitán Tobišek a svou brankou zavelel k obratu. V 55.minutě hosté opět rozebírají obranu Červeněvse a hostující Havlíček zvyšuje už na 1:3. Po této brance tempo hry opadlo a ani jedno z mužstev už moc neběhalo. Hrál se spíše takový chodící fotbal, který odpovídal úrovni čtvrté třídy. Deset minut před koncem utekl domácím hráčům hostující Dítě a skóroval na 1:4. Poslední tečku za zápasem dal domácí Gorel, když si jeho střelu vrazil do vlastní brány Hejcman. Kobylice tak vyhrály 2:4 a jejich výhra za výkon v druhém poločase je zasloužená.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Kobylice B
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Naše výhra, po zlepšeném výkonu v druhém poločase, je naprosto zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - P. Lubas [-] , M. Smutný [-] (67. V. Marek [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Sedláček [-] - T. Duha [-] (52. D. Šefara [-] ) , J. Gorel [-] , J. Fichtner [-] , P. Remsa [-] (46. P. Ročeň [-] ) - K. Dohnal [-] (69. M. Šolín [-] ) , A. Hillebrand [-] (17. D. Hornych [-] )

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - A. Wagner [-] (46. L. Říha [-] ) , J. Dítě [-] (82. L. Miške [-] ) , D. Sedláček [-] , T. Havlíček [-] , L. Tobišek [-] , D. Rašín [-] (78. D. Kuchař [-] ) , T. Novotný [-] , T. Dušek [-] , J. Hejcman [-] , J. Pacák [-]

ŽK: 11. P. Lubas , 22. J. Sedláček - 22. J. Dítě .
Hráči zápasu: J. Fichtner - L. Tobišek , T. Havlíček .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - ŘÍHA Jan (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.