4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec si zcela jednoznačně poradil s Červeněvsí


Branky


21. P. Malý , 67. J. Dunka , 70. P. Malý , 82. M. Bílý - 23. J. Mikácsi
0

Pátý Lužec nad Cidlinou hostil sedmou Červeněves a domácí tým chtěl potvrdit dobrou formu. V zápase velmi dobré úrovně hrál domácí tým prim a padlo v něm nakonec pět branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dokázala Červeněves ještě vyrovnat

Do brány Lužce se postavil Petr Sixta, který po sezóně z tohoto týmu odchází a dle slov vedoucího mužstva, bude týmu hodně chybět. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a hostům toho moc nedovolovali. Jenomže v prvních dvaceti minutách se domácí nedokázali gólově prosadit. Až v 21.minutě dostal domácí Malý míč za obranu, kam si naběhl a zakončil přesně k tyči brány hostujícího gólmana Čapka. Domácí se ujali vedení 1:0, ale to jim dlouho nevydrželo. V 23.minutě se po nedorozumění domácí obrany dostal k míči hostující Mikácsi a srovnal stav na 1:1. Až do konce prvního poločasu se domácí snažili o dobytí hostující brány, ale i hosté si vypracovali dvě střelecké příležitosti, s kterými si ovšem Sixta bez problémů poradil. První poločas tak skončil asi zaslouženou remízou.

V druhém poločase Lužec ovládl zápas i skóre

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým koncentrovanější a na jeho hře to bylo znát. Za celý druhý poločas si hosté nevypracovali žádnou vážnější gólovku a byl to hlavně Lužec, který udával tempo hry. V 67.minutě si Jan Dunka zpracoval těžkou přihrávku a přesnou střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení 2:1. O tři minutky později se k vyraženému míči od gólmana Čapka, dostává Malý a nekompromisně ho uklízí do brány. Stav zápasu je 3:1 a hosté začínají herně uvadat. Gólovou tečku za zápasem udělal domácí Bílý v 82.minutě, kdy doklepával do prázdné brány odražený míč. Zápas tak vyhrál Lužec zcela jednoznačně a také zcela zaslouženě.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Vedoucí mužstva Michal Dunka: Jednoznačné vítězství, kdy jsme toho soupeři moc nedovolili. Hráčem zápasu se stal Petr Sixta, který u nás bohužel po sezoně končí. Za jeho výborný výkon, nejenom v tomto zápase, mu chtějí všichni hráči poděkovat a vyřídit mu, že bude v Lužci hodně chybět.




Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
P. Sixta [-] - M. Klepl [-] - J. Vondruška [-] , P. Malý [-] (84. J. Hladík [-] ) , M. Dunka [-] (58. D. Syřiště [-] ) , J. Dunka [-] (71. M. Bílý [-] ) , M. Krejčí [-] , M. Bezvoda [-] , M. Bašek [-] , S. Bužik [-] (81. T. Ondráček [-] ) , M. Janouch [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Lubas [-] , M. Smutný [-] (79. J. Novotný [-] ) , V. Marek [-] , J. Fichtner [-] - J. Mikácsi [-] , K. Dohnal [-] , P. Remsa [-] - J. Sedláček [-] , V. Čihák [-] (60. T. Duha [-] ) , A. Hillebrand [-]

ŽK: 71. M. Bezvoda - 81. J. Fichtner .
Místo: Lužec. Počet diváků: 28. Rozhodčí: Liebisch Osvald - KUBELKA Libor (N), REMSA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.