3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice si výhru pohlídaly


Branky


0

Čtvrté Kobylice hostily osmý Převýšov a domácí tým toužil doma vyhrát. Převýšov přijel do Kobylic pouze s jedním náhradníkem, ale určitě ne, jako odevzdané mužstvo.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí dostali do vedení

Obě mužstva nastoupila pouze v béčkovém složení, bez posil z Áček. Moc pohledných fotbalových akcí k vidění nebylo a tak byli diváci vděční za každou povedenou přihrávku. V 13.minutě se domácím podařila jedna z mála pohledných akcí v prvním poločase a skončila vedoucí brankou. Po přihrávce od Petra Klimta, se nechytatelně  trefil David Sedláček a poprvé tak rozvlnil síť za zády gólmana Košiny. Domácí se ujali vedení 1:0, ale další góly už do konce poločasu nepřidaly a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího vedení pro domácí tým. Hosté toho v prvním poločase moc nepředvedli.

V druhém poločase fotbalová kvalita stoupla

V druhém poločase fotbalová kvalita stoupla

 

Do druhého poločasu nastoupil za hosty Pilař a hodně rozhýbal hru svého týmu. V 72.minutě to je právě hostující Pilař, který dostal od Vaňka krásnou přihrávku za domácí obranu a s přehledem překonal domácího gólmana Novotného. Bylo srovnáno na 1:1, ale domácí byli přece jen lepším týmem a postupně to víc a víc dokazovali. V 80.minutě se Kobylice opět ujímají vedení v zápase, když se trefil Klimt. A Klimt je při střelecké chuti, protože o čtyři minuty poději, přidává svou druhou branku a navyšuje skóre na 3:1. Hosté dostali v poslední minutě výhodu trestňáčku z velice dobré pozice. K míči se postavil Vaněk a svou střelou nedal gólmanovi Novotnému šanci. Bylo sníženo na 3:2, ale hostům už čas na závěrečný tlak nezbyl, protože rozhodčí po chvilce odpískal konec. Domácí si tak připsali těsné, ale přesto zasloužené vítězství 3:2.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: K utkání jsme nastoupili bez áčkových hráčů a taktéž rezerva Převýšova. Moc pohledných fotbalových akcí k vidění nebylo a tak diváci byli rádi za každou povedenou nahrávku. Domácí tým šel do vedení. a to byla asi jediná pohledná akce prvního poločasu. Po změně stran se podařilo hostujícímu celku z brejku vyrovnat na 1:1. Poté jsme zatlačili našeho soupeře do defenzivy a odměnou nám byli dvě branky v podání Petra Klimta. V poslední minutě se ještě podařilo Převýšovu snížit z trestného kopu na konečných 3:2, ale na naše vítězství to již nemělo vliv, jelikož pan rozhodčí za necelou minutu odpískal konec utkání.




Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - A. Wagner [-] (77. L. Miške [-] ) , P. Klimt [-] , D. Sedláček [-] (60. T. Novotný [-] ) , P. Kubišta [-] , L. Tobišek [-] , T. Dušek [-] (84. B. Ilič [-] ) , D. Rašín [-] , D. Kuchař [-] , J. Rajman [-] , J. Pacák [-]

SK Převýšov B
J. Košina [-] - P. Vaněk [-] - M. Steklý [-] , S. Lochman [-] , J. Hansl [-] , P. Mareček [-] , P. Bazger [-] , D. Korel [-] , J. Matouš [-] (65. P. Pilař [-] ) , M. Steklý [-] , D. Zborník [-]

ŽK: 56. P. Mareček , 60. P. Bazger , 62. J. Hansl .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pára Pavel - WOLF Tomáš (N), DUŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.