Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si výhrou zajistily konečné první místo


0

Třetí Myštěves hostila první Nepolisy, které si přijely do Myštěvse pro tři body. V Myštěvsi se nakonec odehrál zápas dvou rozdílných poločasů, kdy každý z nich ovládlo jen jedno mužstvo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřbranková kanonáda hostí v prvním poločase

Jak je už u Nepolis zvykem, tak do zápasu vstoupily naplno a po chvilce se ujali vedení v tomto zápase. Už v páté minutě si zaběhl hostující Vaníček za obránce, kam mu přišla skvělá přihrávka od Pánka. Vaníček bez problémů rozvlnil síť za zády gólmana Kulhánka a poslal svůj tým do vedení 1:0. V desáté minutě tvrdě vypálil hostující Vaníček. Jeho střelu domácí gólman pouze vyrazil a pro dobíhajícího Muška už nebylo problémem vstřelit druhou branku svého týmu. V 19.minutě si na středu hřiště pohrál s míčem hostující Spejchal a poté vyslal kolmici na Vaníčka, který svým druhým gólem zvýšil na 0:3. V 30.minutě zatáhl míč po straně Mušek a když se dostal na dostřel domácí brány, tak vstřelil gól a završil tak skóre prvního poločasu na 0:4.

V druhém poločase domácí pouze snížili

 

Do druhého poločasu poslala Myštěves dva čerstvé hráče a na její hře to bylo znát. Hra se minimálně vyrovnala a domácí chtěli kontrolovat hru. Je pravdou, že hosté hodně polevili, a proti prvnímu poločasu se skoro přestali hýbat. Dlouho se stav skóre nehýbal, až přišla poslední čtvrthodinka utkání. V 74.minutě se podařilo domácímu Petráčkovi snížit na 1:4 a hned to s domácím týmem vypadalo veseleji. Jenomže minuty ubíhaly strašně rychle. Když se domácímu Gracíkovi podařilo snížit na 2:4, tak do konce zápasu zbývaly pouze čtyři minuty a to byla hodně krátká doba na vyrovnání. Hosté si tak z Myštěvse odvezly všechny body, a jelikož Hlušice prohrály v Klamoši, tak si Nepolisy potvrdily konečné první místo.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy B
Obránce Radek Hanuš: V prvním poločase jsme si vytvořili dostatečně velký náskok, který jsme si v druhém poločase pohlídali. Naše zasloužená výhra je povýšená o to víc, že jsme po tomto zápase definitivně první.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
M. Kulhánek [-] - J. Petráček [-] , P. Jelínek [-] , L. Malina [-] (72. D. Švarc [-] ) , D. Bureš [-] - V. Gracík [-] , Z. Švarc [-] (46. P. Kopuletý [-] ) , D. Jelínek [-] , J. Vodička [-] , F. Hlaváč [-] (46. N. Bajza [-] ) - P. Kaliáš [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - M. Lubas [-] (80. R. Matys [-] ) , T. Hanuš [-] , T. Marek [-] , R. Hanuš [-] - P. Hanuš [-] , M. Spejchal [-] , J. Mušek [-] (72. J. Haltuf [-] ) , P. Kloz [-] (14. P. Lihan [-] ) - J. Vaníček [-] , L. Pánek [-]

Místo: Myštěves. Počet diváků: 47. Rozhodčí: Stránský Martin - VANÍČEK Martin (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.