Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si vysokou výhrou užily postup do III.třídy


Branky


0

V Nepolisech se odehrálo zajímavé fotbalové představení, které bylo oslavou prvního místa a zároveň postupu do III.třídy. Tyto oslavy odnesla hostující Klamoš, protože nadšení domácí diváci viděli v tomto zápase padnout neuvěřitelných 14 gólů. Bezprostředně po zápase převzal kapitán týmu Tomáš Marek pohár za první místo z rukou předsedy OFS Martina Zbořila a mohli vypuknout postupové oslavy.

 

Zdroj fotografií: https://harry-potter.rajce.idnes.cz/Nepolisy_B_vs._Klamos_-_predani_poharu_vitezi_IV._tridy_B_muzu/

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase neměla Klamoš šanci

V Nepolisech se konala oslava postupu do III. třídy a určitě se podařila. Už v šesté minutě se po pěkné akci Pavla Hanuše měnilo skóre, když zakončoval Spejchal. Po dalších šesti minutách se trefuje kanonýr Vaníček, když ho do gólovky poslal Mušek. Neuběhlo ani dvacet minut zápasu a je to 3:0, když se po nahrávce od Lubase opět trefil Vaníček. Hostům se moc nedaří a jsou pod tlakem, z kterého si vlastní gól, po nákopu Tomáše Hanuše, vstřelil hostující Kučera. Konečně se podařila gólová akce i hostům a Hudec snížil v 39.minutě na 4:1. Jenomže poslední slovo v prvním poločase měl domácí Spejchal, který se trefil brankou do šaten na 5:1.

V druhém poločase gólů jako máku

Druhý poločas začal stejně, jako ten první skončil. Už po pěti minutách zvyšuje po krásně kopnutém trestňáku na 6:1 Spejchal a završuje tak svůj hattrick v tomto zápase. No, a aby to nebylo líto Vaníčkovi, tak mu Spejchal po hodině hry přihrál na gól a Vaníček má taky hattrick z tohoto zápasu. Skóre je už 7:1 a domácí nájezdy na hostující bránu pokračují. Neuběhla ani minuta a Vaníček posílá do šance Pánka, který už po osmé rozvlnil síť za zády gólmana Čiháka. V 67.minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém si nejvýše vyskočil Pavel Hanuš a přesnou hlavičkou zvýšil na 9:1. V 69.minutě se domácím podařila krásná akce, kdy Tomáš Hanuš přesnou přihrávkou mezi beky našel Pánka, který to z jedné posunul na Vaníčka a ten už si se svou šancí poradil na 10:1. V 71.minutě předvedl domácí kanonýr Vaníček parádičku, když po centru od spoluhráče Marka, vstřelil patičkou svůj pátý gól v zápase. Jarda Vaníček se tak v tabulce střelců dotáhl na spoluhráče Spejchala a oba měli na kontě 25 vstřelených gólů. Poté začal úřadovat podzimní král střelců Tomáš Hanuš. V 86.minutě si ve vápně hostí zahráli báčko Pánek, Spejchal, Vaníček a Tomáš Hanuš nadvakrát překonal gólmana Čiháka. Na konečných 13:1 završil Tomáš Hanuš přesnou střelou z vápna. Kdyby byl Tomášovi připsán ten vlastní gól po jeho ráně, tak by měl také 25 vstřelených branek, jako jeho spoluhráči Spejchal s Vaníčkem. Nepolisy si oslavu postupu užily o to víc, že jim předseda OFS Martin Zbořil předal pohár za vítěze IV.B. třídy.

 




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Obránce Radek Hanuš: Tento zápas jsme si opravdu užili. Byli jsme jasně lepší, i když to Klamoš nezabalila a také chtěla hrát fotbal. Určitě jsme naše diváky potěšili vysokým skóre a jdeme slavit.

Klamoš
Nehrající kapitán Dan Sedláček: Gratulujeme našemu soupeři k zaslouženému postupu.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Hanuš [-] , T. Marek [-] , M. Lubas [-] , P. Hanuš [-] , R. Hanuš [-] (55. J. Haltuf [-] ) - J. Mušek [-] (35. P. Lihan [-] ) , M. Spejchal [-] , M. Semenec [-] (67. R. Matys [-] ) - J. Vaníček [-] , J. Finěk [-] (60. L. Pánek [-] )

Klamoš
P. Čihák [-] - M. Rys [-] , L. Zich [-] , M. Růžička [-] , M. Pacák [-] , O. Kučera [-] (67. M. Kasal [-] ) , D. Jankovský [-] , T. Hudec [-] (80. J. Holas [-] ) , J. Drahokoupil [-] (25. M. Sedláček [-] ) , M. Boháček [-] , J. Boudyš [-]

Místo: Nepolisy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koki Bohuslav - SKOKAN Ondřej (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.