4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

27.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov se výhrou odpoutal ode dna tabulky


Branky


0

V Převýšově se odehrál poslední zápas sezony, který měl veliký náboj, protože ani domácí a ani hostující Červeněves nechtěli skončit na posledním místě. Hosté přijeli posílení o pár hráčů z áčka a tak mohli vidět diváci zajímavý fotbal, v kterém nakonec padlo pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gólově lepší domácí

Červeněves vstoupila do zápasu lépe a její hráči předváděli pohledný technický fotbal, který měl ovšem jednu vadu na kráse. Hosté se totiž téměř vůbec nedostávali k zakončení. Takže domácím stačilo trpělivě vyčkávat na brejky, což se jim podařilo už v šesté minutě. Domácí Pilař si naběhl za hostující obránce, kam mu přišla skvělá přihrávka, a poprvé překonal hostujícího gólmana Suchardu. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hosté měli častěji míč na kopačkách. V 30.minutě se odhodlal k samostatné akci domácí Košina, kdy obehrál dva hostující beky a poté podstřelil gólmana Suchardu a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Pět minut před koncem prvního poločasu se konečně prosadili i hosté. K míči se dostal Hillebrant a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi Hanslovi žádnou šanci. První poločas tak skončil těsným vedením domácího mužstva 2:1.

V druhém poločase Převýšov svůj náskok navýšil

Hosté vstoupili do druhého poločasu s úmyslem vyrovnat a popřípadě otočit skóre ve svůj prospěch. Jenomže se opakovala situace z poločasu prvního, kdy hosté hráli a domácí dávali góly. V 65.minutě výborně hrající Lochman obehrál na křídle dva hráče, poté si obešel hráče i na brankové čáře a přesnou zpětnou přihrávkou našel připraveného Vaňka, který pohodlně skóroval do odkryté brány. Domácí se ujali vedení 3:1 a v podstatě kontrolovali hru. Kolem 70.minuty se Převýšovu podařilo třikrát nastřelit tyč hostující brány. Poté přišel další rychlý brejk domácího Košiny, ale i jeho ránu zastavila tyč. V 87.minutě  se dostal do hostujícího vápna Martin Pilař a když obehrál i gólmana Suchardu, tak ten mu skočil pod nohy a zfauloval ho. Rozhodčí odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil Hubáček a touto brankou na 4:1 udělal definitivní gólovou tečku za zápasem. Převýšov tak v posledním kole předskočil Červeněves, která tím pádem skončila na posledním místě.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Obránce Pavel Mareček: Kdybych to shrnul ve zkratce, tak hosté hráli a my jsme dávali góly. Ale byli jsme posílené Červeněvsi vyrovnaným soupeřem a zaslouženě jsme vyhráli, protože dnes naše obrana pracovala na jedničku.




Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Vaněk [-] (79. M. Steklý [-] ) , J. Košina [-] - P. Mareček [-] , M. Steklý [-] , M. Pilař [-] (87. J. Matouš [-] ) , J. Hansl [-] , P. Hubáček [-] (31. P. Pilař [-] ) , D. Korel [-] , S. Lochman [-] , M. Macura [-] (88. A. Hansl [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - M. Smutný [-] , P. Lubas [-] (45. K. Dohnal [-] ) , J. Fichtner [-] , D. Wojcik [-] , J. Sedláček [-] - P. Ročeň [-] (56. P. Remsa [-] ) , V. Čihák [-] (70. T. Duha [-] ) , A. Král [-] - M. Král [-] , A. Hillebrand [-]

ŽK: 17. D. Korel , 21. P. Vaněk , 27. M. Steklý , 45. J. Hansl , 81. M. Macura - 25. J. Fichtner , 77. M. Smutný , 84. A. Král .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ležík Matěj - HAŠKO Michal (N), ŘÍHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.