2:2
(0:1)
30. M. Holman
88. M. Holman (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice srovnaly z penalty


Branky


55. J. Trejbal , 72. P. Remsa - 30. M. Holman , 88. M. Holman (p.)
0

V minulém kole doma Červeněves prohrála s Myštěvsí a Hlušice pouze remizovaly s Lužcem. Podle toho také vypadal dnešní zápas, kdy oba týmy toužily po plném bodovém zisku. V zápase dvou rozdílných poločasů, se až do konce hrálo o body a ani jedno z mužstev si nevytvořilo výraznější náskok.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Hlušic

Hosté od začátku zápasu potvrzovali roli favorita a ujali se režie hry. Domácí tým se snažil a nehrál špatně, ale častěji byli u míče hosté. Obrana Červeněvse pracovala spolehlivě a tak se hlušičtí útočníci dlouho nemohli prosadit. Až po půlhodině hry se hostům konečně podařilo kombinací vyšachovat domácí obranu a vstřelit branku. Na půlce si převzal míč Trejbal a pěkně uvolnil Soumara, který přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Holmana. Holman namířil přesně k zadní tyči a domácí gólman Sucharda neměl šanci. Hosté se ujali vedení 0:1, ale do konce prvního poločasu už žádnou branku nepřidali a tak se šlo do šaten za tohoto stavu.

 

 

 

V druhém poločase lepší domácí vedení neudrželi

 Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s větší aktivitou a hned to bylo znát. Hra se vyrovnala a šance byly k vidění na obou stranách. Víc jich měli sice hosté, ale domácím dnes vycházeli standardní situace. Po deseti minutách se po standardce trefil domácí Trejbal a bylo srovnáno na 1:1. Hosté se s tímto stavem nechtěli smířit a vytvořili si dvě dobré příležitosti ke skórování, kdy domácí podržel gólman Sucharda. A byla to opět standardka, po které se v 72.minutě ujala Červeněves vedení 2:1, gólem Remsy. Hlušice postupně vrhaly vše do útoku a domácí podnikali rychlé kontry do otevřené obrany. Když už to vypadalo, že zápas skončí vítězstvím domácího celku, tak dvě minuty před koncem přišel penaltový zákrok na hostujícího Soumara a Hlušice tak dostaly možnost na vyrovnání. Míč si vzal Holman a penaltu bezpečně proměnil. Zápas tak skončil zaslouženou remízou 2:2.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: V prvním poločase jsme jasně dominovali a měli míč na kopačkách. Bohužel jsme dali jen jeden gól po pěkné kombinaci. V druhém poločase domácí hru vyrovnali a my jsme se předháněli, kdo zahodí větší gólovku. Tak přišel trest v podobě dvou trestných kopů a domácí otočili na 2:1. A v závěru jsme z penalty alespoň vyrovnali na konečných 2:2.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - P. Remsa [-] (82. E. Čapek [-] ) , P. Lubas [-] (46. V. Čihák [-] ) , J. Sedláček [-] (57. A. Hillebrand [-] ) , V. Marek [-] - J. Doležal [-] (69. T. Duha [-] ) , P. Remsa [-] (46. K. Dohnal [-] ) , D. Wojcik [-] , J. Fichtner [-] - D. Hornych [-] , J. Trejbal [-]

SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - M. Strýhal [-] , M. Šimůnek [-] , V. Koutný [-] (69. J. Frýda [-] ) , J. Trejbal [-] (34. J. Beránek [-] ) , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Mifek [-] , O. Pařízek [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-]

Hráči zápasu: P. Remsa - M. Holman , J. Soumar , M. Šimůnek .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čožík Marek - ŘÍHA Jan (N), BATELKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.