Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při exhibici Nepolis vstřelil Tomáš Hanuš pět gólů


Branky


0

Střetly se dva nejlépe střílející týmy soutěže a tak se diváci těšili na ofenzivní podívanou s množstvím branek. To vše se divákům splnilo, ale pouze v podání jednoho z mužstev.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v úvodu prvního poločasu se Nepolisy rozjely

 

Už úvod prvního poločasu naznačil, kdo bude pánem na hřišti v Kobylicích. V třetí minutě si převzal míč hostující Vaníček a přesným centrem našel nabíhajícího Tomáše Hanuše, který poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Novotného. Kobylice se malinko vzchopily a vyrovnaly hru, ale to jim vydrželo necelou čtvrthodinku. V 14.minutě zahrával Semenec trestňáček po kterém se Masák trefil z voleje přesně na přední tyč a gólman Novotný neměl nárok. Hosté už vedli 0:2 a s lehkostí si připravovali další šance. V 24.minuzě posílá hostující Spejchal míč za obranu Kobylic. Tam si naběhl Tomáš Hanuš, obešel i vyběhnuvšího gólmana Novotného a kolem dobíhajícího beka zavěsil na 0:3. O dvě minutky později posílá Zámečník z vlastní obrany dlouhý míč, pro který si doběhl domácí gólman Novotný. Jenomže balón mu sebral Pavel Hanuš, přihrál ho Tomášovi Hanušovi, který z pětadvaceti metrů přehodil domácího gólmana a svým završeným hattrickem zvýšil na 0:4. V 34.minutě se hostující Pavel Hanuš dostal s míčem až do domácího vápna a tam poslal zpětnou přihrávku na nabíhajícího spoluhráče Marka, který zakončil přesně k tyči na 0:5. O minutku později výborně hrající Vaníček utíká domácí obraně a pohodlně završuje skóre prvního poločasu na rovný půltucet.

 

 

 

Zlepšená hra přinesla domácím alespoň čestný úspěch

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu s tím, že zapomene na první a zkusí odehrát vyrovnanou partii. Což se mu docela dařilo. V 59.minutě se domácí dostávali do šance a přišel záchranný odkop na domácí polovinu. Jenomže bekům míč propadl a zmocnil se ho hostující Vaníček, který poslal do šance Spejchala. Spejchal se nemýlil a upravil na 0:7. Navíc to byla stá branka Nepolis vstřelená v tomto soutěžním ročníku. A jak tam hned padlo "to bude mít střelec drahé". Domácím se konečně podařilo vstřelit branku v 71.minutě, když se po rohu trefil hlavou Havlíček. Jenomže pak si vzal slovo Tomáš Hanuš a jeho střelecký koncert pokračoval. V 76.minutě gólman Novotný pouze vyrazil tvrdou střelu Vaníčka a Tomáš Hanuš pohotově doklepl na 1:8. Pět minut před koncem zápasu rozehrál hostující Vaníček rychle aut na Tomáše Hanuše, který udělal kličku gólmanovi Novotnému a do prázdné brány vstřelil svůj pátý gól v dnešním utkání. Zápas se tak domácímu týmu vůbec nepovedl a Nepolisy si domů odvážejí vysokou výhru 1:9.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Spolupracovník redakce Jaroslav Valenta: Někteří hráči působili v dnešním zápase, jako když jsou poprvé na hřišti a náš soupeř na nás nenechal nit suchou a z každé šance, kterou měl, nekompromisně proměnil. Druhá půle byla z naší strany o něco lepší, ale na dobře hrajícího soupeře jsme dnes neměli.

TJ Sokol Nepolisy B
Autor pěti branek Tomáš Hanuš: Dnes nám tam spadlo vše, do čeho jsme kopli. Domácí zase nehráli tak špatně, ale tady se nám daří. Mých pět branek, to je zásluha celého týmu. Chtěl bych pozvat diváky na nedělní utkání do Nepolis, kdy se o první místo střetneme s týmem Hlušic.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - J. Pacák [-] , J. Rajman [-] (35. L. Říha [-] ) , P. Klimt [-] , D. Sedláček [-] (79. L. Miške [-] ) - L. Tobišek [-] , P. Klimt [-] (61. T. Novotný [-] ) , T. Dušek [-] - T. Havlíček [-] - D. Šafařík [-] (28. R. Hrubeš [-] ) , D. Rašín [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - M. Semenec [-] (56. J. Haltuf [-] ) , T. Marek [-] , R. Hanuš [-] , R. Zámečník [-] , M. Lubas [-] (67. R. Matys [-] ) - T. Hanuš [-] , P. Hanuš [-] , M. Masák [-] (46. M. Ullmann [-] ) , M. Spejchal [-] - J. Vaníček [-]

ŽK: 25. D. Šafařík .
Hráči zápasu: R. Hrubeš - J. Vaníček , T. Hanuš .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Koza Vladimír - NOVOTNÝ Jaroslav (N), MARKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.