Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2016 18:00

28.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves rozhodla v druhém poločase


Branky


0

Jarní jízda Klamoše se poslední dobou malinko pozastavila a tak si chtěl domácí tým napravit chuť v utkání s Myštěvsí, u které nedávno schytal bůra. Třicítka přítomných diváků viděla zajímavý zápas, ve kterém se obě mužstva střídala ve vedení, aby nakonec vyhrálo to šťastnější.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

 Domácímu týmu se vydařil vstup do zápasu a už po třech minutách se ujal vedení 1:0. Klamoš dostala výhodu standardní situace. Míč z trestňáku poslal do vápna Jankovský, kde se nejvýš vyšrouboval domácí Kučera a přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Půlpána. Klamoš předváděla tvrdý a důrazný fotbal, kdy nedávala techničtějším hostům moc prostoru na parádičky a tak se hrál jednodušší fotbal s nakopávanými míči. V 10.minutě si na své polovině převzal míč hostující Kaliáš, obešel tři protihráče a běžel sám na bránu, kde chladnokrevně zavěsil a srovnal stav zápasu na 1:1. V 24.minutě se míč za domácím vápnem odrazil k hostujícímu Drobkovi, který okamžitě poslal mezi stopery, přihrávku na nabíhajícího Čapka. Čapek si míč zpracoval a přesnou střelou k pravé tyči nedal gólmanovi Čihákovi šanci. Myštěvsi se podařilo otočit na 1:2, ale domácí to nevzdávali. V 33.minutě vznikl v obraně hostí pořádný zmatek. Toho využil domácí Hudec a pohotově poslal míč do hostující brány. Bylo srovnáno na 2:2 a víc ze hry měli domácí. V 41.minutě se k přímému kopu postavil Jankovský a jeho krásná střela zazvonila o tyč hostující brány. První poločas tak skončil remízou 2:2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druhý poločas poznamenala neproměněná penalta v nastaveném čase

 V druhém poločase nastolila obě mužstva trend z prvního a odehrávala se klasická kopaná s nakopávanými míči. Hosté si byli malinko jistější na míči a dařila se jim víc i kombinace. V 65.minutě přišla přihrávka za obranu, kam si nabíhal hostující Hlaváč a k míči běžel i domácí gólman. Jenomže Hlaváč byl u míče dřív a gólmana Čiháka přehodil, takže hosté se opět ujali vedení, tentokrát 2:3. Domácí vsadili vše na jednu kartu a vrhli se do útoku. V 76.minutě se domácí Rys zjevil sám v malém vápně, ale nedokázal překonat brankáře hostí. V 82.minutě vyslal Jankovský do brejku Hudce, ale ten své sólo nedokázal proměnit V 88.minutě, po rohu nejvýše vyskočil Růžička, ale balón poslal jen do tyče. A to ještě nebylo vše. V nastaveném čase se do hostujícího vápna probíjel Jankovský a v souboji s bekem upadl. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop. Domácím se naskytla jedinečná možnost k vyrovnání, ale exekutor poslal míč vedle brány a tak zápas skončil vítězstvím hostí 2:3.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Zraněný kapitán týmu Dan Sedláček: Ve středu se v Klamoši žádná pastva pro oko diváka nekonala, byla to spíše reklama na klasickou kopanou. V první půlce to byl vyrovnaný souboj po dvou gólech na obou stranách. V druhé půli pokračoval trend z půle první, hra byla vedena spíše nakopávanými balóny z obou stran. Hosté po naší chybě přetáhli vedení na svoji stranu. Klamošáci vrhli všechny síly dopředu a podařilo se jim zatlačit soupeře před vlastní vápno, z čehož vyplynuly šance. V nastaveném čase jsme neproměnili ani pokutový kop a tak Myštěves získala všechny body.

TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: Domácí nás na svém menším hřišti hned napadali a nedávali nám čas na rozehrávku. Přesto se nám podařilo už v prvním poločase otočit stav zápasu. V druhém poločase to bylo už vyrovnanější. Dostali jsme se opět do vedení, které jsme až do konce udrželi a to i přes to, že Klamoš kopala v nastaveném čase penaltu.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - M. Sakař [-] (30. M. Boháček [-] ) , O. Kučera [-] - M. Sedláček [-] (52. J. Drahokoupil [-] ) , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] - J. Boudyš [-] - L. Zich [-] , M. Pacák [-] (87. J. Holas [-] ) , M. Rys [-] (75. M. Kasal [-] ) , T. Hudec [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - J. Petráček [-] , D. Bureš [-] , J. Vodička [-] , L. Malina [-] - M. Drobek [-] (67. P. Hladík [-] ) , N. Bajza [-] , F. Hlaváč [-] (81. P. Kopuletý [-] ) , P. Čapek [-] - T. Valenta [-] , P. Kaliáš [-]

ŽK: 60. D. Jankovský , 85. T. Hudec - 45. D. Bureš , 74. F. Hlaváč , 85. J. Vodička .
Hráči zápasu: D. Jankovský , L. Zich - J. Vodička .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Grossman Martin - MISÁR Zdeněk (N), VALENTA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.