2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz otočila zápas a brala opět tři body


Branky


0

Kdepak jsou ty loňské sněhy, kdy Probluz prohrávala zápas za zápasem. V prvním kole vyhrála na hřišti nebezpečných Sendražic a tentokrát si doma poradila s Libčanami. Probluz má tak po dvou kolech plný počet bodů. To Libčany, jako jediný tým, čekají na první bod.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Probluz byla od začátku zápasu nebezpečnějším týmem, ale v cestě za skórováním jí stál výborný Červenka v bráně Libčan. Na kopačky domácích se postupně začala vkrádat nervozita a jejich akce provázelo hodně nepřesností. Ale ani hosté se neprosadili ze žádného náznaku šance. Jediný gól prvního poločasu padnul až v 43.minutě a k překvapení domácích diváků, do sítě Probluze. Trefil se hostující Novák a zařídil tím poločasové vedení pro Libčany. S tím se domácí nechtěli smířit, a do druhého poločasu se v kabině něco pokusili vymyslet.

V druhém poločase se domácím povedlo otočit zápas

Domácí tým hned od začátku druhého poločasu přitvrdil a přidal na agresivitě. Tato hra hostům moc nevoněla a Probluz se dostala více do hry. Po čtvrthodince odehraného času se domácím konečně povedlo vyrovnat stav. Na 1:1 vyrovnal v 58.minutě Vobejda. Domácím po gólu narostla křídla a zatlačili Libčany do defenzívy. Vítězná branka přišla v 76.minutě , když se prosadil Patrik Kolakovský. Do konce zápasu se stav již nezměnil a tak tři těžce vybojované body zůstaly doma. I když Libčany vyhrály první poločas, tak domů odjely bez bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Libčany B
Libčany - Vojta Kunčar - spolupracovník redakce: Naše mužstvo opět prohrálo a čeká na první vítěztví v této sezóně.



Sestavy


AFK Probluz B
J. Kalhous [-] - F. Kolovratník [-] , R. Vobejda [-] , J. Dobeš [-] - R. Falta [-] (56. L. Brixí [-] ) , V. Kaplan [-] , J. Hrdlička [-] , P. Prostředník [-] , P. Kolakovský [-] - J. Telinger [-] , M. Zvelebil [-] (75. T. Šikula [-] ) -

SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Horáček [-] , P. Jedlička [-] , J. Adlaf [-] , M. Kroupa [-] - J. Zikl [-] (79. M. Zahradník [-] ) , T. Novák [-] , J. Fejgl [-] , V. Hruška [-] (50. M. Mejstřík [-] ) , A. Barcic [-] - J. Mokrý [-] -

ŽK: 47. P. Prostředník , 58. L. Brixí .
Hráči zápasu: P. Kolakovský , R. Vobejda - P. Červenka .
Místo: Probluz. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kincl Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.