4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět tříbodový zisk Libřic na domácí půdě


Branky


20. D. Volter (p.) , 30. J. Mildner , 70. J. Horák , 80. M. Hrabě - 80. J. Podstata
0

Libřice v minulém kole porazily silný Černilov a ani z tohoto zápasu nechtěly vyjít s prázdnou. Hosté jim to usnadnili svou pasivní hrou, hlavně v prvním poločase. Domácí tak potěšili své diváky druhou výhrou v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí zcela ovládli hřiště

Libřice vstoupily do zápasu lépe a od začátku kontrolovaly hru. Jeníkovicím vázla obrana a ani souhra středových hráčů nebyla na moc vysoké úrovni. Hra domácích na jeden, dva doteky, dělala hostům veliké problémy. Domácí si v prvním poločase vytvořili docela dost šancí, ale první gól se jim povedlo vstřelit až ve dvacáté minutě Volterem. O deset minut později byl již náskok domácích dvoubrankový, když se povedlo skórovat Mildnerovi. Hosté v prvním poločase nic nepředvedli, a kdyby v tomto výkonu pokračovali i v poločase druhém, tak by odjeli z Libřic s pořádným debaklem.

V druhém poločase završila zmar hostí neproměněná penalta

I druhý poločas byl ve znamení lepších domácích. Ale převaha již nebyla natolik výrazná a hra ve středu pole se docela vyrovnala. Jenomže byl obrovský rozdíl v pojetí hry domácích útočníků a hostujících beků.  Domácí byli hladovější po míči i po úspěchu a zcela jasně přehrávali hostující obranu. To vše proto, že Libřice hrály účelný a kombinační fotbal, kde hlavně využívaly rychlost svých útočníků. Hostům se povedlo vyrovnat hru i snížit skóre, až když domácí vystřídali. Zmar Jeníkovic v tomto zápase, potvrdila neproměněná penalta v 86.minutě zápasu, kdy ji nedal Fišer. Vítězství domácích je zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice - Jan Štrajt: V prvním poločase jsme byli lepší, vytvořili jsme si více šancí, ale proměnili jsme jen dvě. Po přestávce jsme po dalších pěkných akcích navýšili skóre. Potom jsme polevili, pustili jsme hosty do hry a dovolili jsme jim zkorigovat výsledek.

SK Jeníkovice
Jeníkovice - Libor Trubač: V prvním poločase jasně lepší domácí. Jejich hra na dva, tři doteky dělala našim obráncům neskutečné problémy. Srovnat hru jsme dokázali až po vystřídání domácích. Navíc jsme neproměnili penaltu.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - D. Štefan [-] (55. J. Štrajt [-] ) , J. Horák [-] , M. Šenk [-] , P. Hrubý [-] (80. L. Souček [-] ) , M. Hrabě [-] , M. Zapadlo [-] (72. M. Novák [-] ) , D. Volter [-] (70. P. Adamovič [-] ) , B. Niedoba [-] , M. Reich [-] , J. Mildner [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Horák [-] , S. Korvas [-] , O. Šimůnek [-] , M. Baše [-] (65. P. Válek [-] ) - J. Fišer [-] , O. Šmída [-] , Z. Schüler [-] , J. Samek [-] - M. Kouba [-] (70. J. Podstata [-] ) , P. Pražák [-]

Hráči zápasu: J. Mildner , D. Volter - O. Šimůnek .
Místo: Libřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dostál Milan - ŠTRAJT Pavel (N), TRUBAČ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.