0:3
(0:1)
25. M. Pavlis
68. D. Švarc (p.)
82. J. Srpek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby brala všechny body Lhota pod Libčany


Branky


25. M. Pavlis , 68. D. Švarc (p.) , 82. J. Srpek
0

Vysoká návštěva viděla klasické derby "přes silnici", kde tentokrát brali všechny body hosté. V zápase lepší úrovně, kde oba týmy měly svou kvalitu, vyhrál hostující tým, který dokázal proměnit své šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl krásný gól ze standardky

Jak to už v derby bývá, tak oba týmy nastoupily do zápasu nabuzené a hrálo se nahoru dolů. Techničtější hosté si vytvářeli více příležitostí a to hlavně díky útočníkovi Jaroslavovi Srpkovi. Oba týmy si do dvacáté minuty vytvořily dvě šance ke skórování, ale nevyřešily to dobře. Pro hosty přišla příležitost k vstřelení branky v 25.minutě, kdy dostali možnost přímého kopu z dobré pozice. Míč si postavil mladý pětadvacetiletý Marek Pavlis a nedal gólmanovi Červenkovi v bráně Libčan, žádnou šanci. Hosté se ujali vedení 0:1 a vzhledem k průběhu hry, tak asi zaslouženě. Domácí hráči nehráli špatně, ale proti zodpovědné obraně Lhoty pod Libčany, se velice těžko prosazovali. Do šaten se šlo za lepšího stavu pro hosty. Domácí trenér musel do druhého poločasu něco vymyslet.

V druhém poločase přidali hosté další dvě branky

Do druhého poločasu provedl domácí trenér dvě střídání a hostující jedno. Průběh hry byl docela stejný. Domácí tým se snažil útočit a hostující zodpovědně bránil. Techničtější hosté, se snáze dostávali na útočnou polovinu a vytvářeli s i příležitosti. Šanci ke vstřelení druhého gólu dostali hosté opět ze standardní situace. Rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík a v 68.minutě písknul pokutový kop. K exekuci se postavil hostující Dušan Švarc a bezpečně ho proměnil. Lhota pod Libčany se ujala vedení 0:2 a nasměroval zápas k vítězství. Od té doby, co padla druhá branka, se zápas dohrával v poklidném tempu. Hosté nakonec přidali ještě třetí gól, kdy se po menším závaru v pokutovém území Libčan, nejlépe zorientoval hostující Jaroslav Srpek, který tímto gólem uzavřel skóre na konečných 0:3. Vzhledem k proměňování šancí, je vítězství hostujícího týmu zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Libčany - Vojta Kunčar: Lhota nám dala lekci z produktivity. Dali pěknou branku z trestňáku. Druhou přidali z pokutového kopu a poté se zápas v poklidu dohrál.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany - Pavel Pavlis: Byl to oboustranně kvalitní zápas. Náš tým byl přece jenom mírně lepší. Dnes rozhodlo, že jsme přestali dělat chyby v obraně a proměnili své příležitosti. Konečně jsme také nastoupili v takřka ideální sestavě. Když to ještě dopilujeme, tak přijdou i výsledky. Dnes s hrou i vítězstvím spokojenost.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - R. Adlaf [-] , T. Novák [-] , J. Zikl [-] , M. Kroupa [-] - J. Mokrý [-] , D. Řehounek [-] , J. Fejgl [-] , J. Mádlo [-] (46. M. Zahradník [-] ) - A. Barcic [-] , L. Bína [-] (46. J. Adlaf [-] ) -

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - J. Vach [-] , D. Švarc [-] , J. Pavlíček [-] , S. Čížek [-] - M. Pavlis [-] (46. P. Čihák [-] ) , L. Jedlička [-] , M. Nývlt [-] , L. Švarc [-] (55. V. Peroutka [-] ) - V. Čihák [-] (83. F. Mádlo [-] ) , J. Srpek [-]

ŽK: 55. V. Čihák .
Hráči zápasu: T. Novák - L. Jedlička , J. Srpek .
Místo: Libčany. Počet diváků: 92. Rozhodčí: Částka Vlastimil - HRUŠKA Vítězslav (N), SKŘIVAN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.