M. Pavlis 22.
M. Pavlis 39. (p.)
M. Pavlis 67.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota vyhrála díky hattricku Pavlise


Branky


22. M. Pavlis , 39. M. Pavlis (p.) , 67. M. Pavlis - 5. F. Šeda
0

Ve Lhotě pod Libčany se konalo posvícení a na atmosféře zápasu to bylo hodně znát. Dokonce by se dalo tvrdit, že nebýt posvícení, tak by domácí tým možná ani nevyhrál. Atmosféra zápasu totiž vyhecovala domácí hráče k nadprůměrnému výkonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rychlé vedení hostů

Úvod zápasu patřil hostům ze Smiřického béčka. Již v páté minutě zápasu se pěknou brankou blýskl hostující Filip Šeda. Tento gól domácí tým docela zmrazil a chvilku mu trvalo, než se herně vzpamatoval. Hosté si ještě vytvořili dvě šance, ale skórovat se jim již nepodařilo. V 22.minutě se prosadil pěknou individuální akcí Václav Čihák a předložil míč před prázdnou bránu domácímu Pavlisovi, pro kterého bylo brnkačkou zasunout míč do prázdné brány. Domácí se přece jenom častěji dostávali před hostující bránu. Šest minut před koncem poločasu byl v pokutovém území hostí sražen domácí hráč a rozhodčí písknul pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil svým druhým gólem Marek Pavlis a otočil stav zápasu v prospěch domácího týmu. Poločas skončil 2:1 pro domácí, ale konečný výsledek byl ještě na vážkách.

V druhém poločase završil Pavlis svůj Hattrick

Do druhého poločasu vstoupily opět oba týmy aktivně. Šance střídala šanci , ale skóre se neměnilo ani na jedné straně. Hosté ze Smiřic přidali na agresivitě v osobních soubojích a tak se na hrací ploše docela blýskalo. Jenomže sudí byl nad věcí, měl zápas pod kontrolou a všechny souboje si pohlídal. Hostům se vůbec nedařila koncovka a když se již konečně probojovali až k domácí bráně, tak v ní stál neprůstřelný Tluka. V 67.minutě dostávají domácí příležitost k přímému kopu z docela dobré pozice. Bylo jasné, že míč si vezme, dnes výborně hrající, Marek Pavlis a taky se tak stalo. Marek precizně kopnutým trestńáčkem završuje svůj hattrick a posílá domácí opět do dvoubrankového vedení. Hostům se ještě podařilo si vytvořit závěrečný tlak, ale Tluku v domácí bráně již nepřekonali. Domácí tým podal dnes výkon na hranici sebeobětování a odměnou mu byly tři krásné body. Lhota pod Libčany se tak pomalu drápe v tabulce vthůru a Smiřice budou muset své zaváhání napravit v příštím zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany - spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Od začátku zápasu jsme prohrávali. Proti kvalitnímu a agresivně hrajícímu soupeři se nám povedlo zápas otočit a to díky hattricku Marka Pavlise. Posvícenská atmosféra našemu výkonu hodně pomohla a jsme moc rádi za vydřené tři body.




Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , J. Vach [-] , D. Švarc [-] , J. Pavlíček [-] - M. Pavlis [-] (78. P. Čihák [-] ) , L. Jedlička [-] (75. A. Pultar [-] ) , M. Nývlt [-] , L. Švarc [-] - V. Čihák [-] , J. Srpek [-] (92. P. Skřivan [-] )

SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , F. Šeda [-] , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] , M. Rund [-] (68. L. Nedomlel [-] ) , O. Havel [-] (68. V. Holínský [-] ) , J. Hochsteiger [-] (18. P. Holub [-] ) , M. Novák [-]

ŽK: 92. J. Vach - 8. M. Novák , 51. P. Holub .
Hráči zápasu: M. Pavlis , D. Švarc - F. Šeda .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Vavřina Aleš - SÁS Milan (N), SKALICKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.