2:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota rozhodla v druhém poločase


Branky


15. J. Pražák , 68. M. Zvelebil - M. Pavlis , 32. J. Srpek , 48. M. Pavlis (p.) , 55. M. Pavlis
0

Čekal nás duel sousedů z horní poloviny tabulky. Očekával se dobrý fotbal a to se potvrdilo. Po remízovém prvním poločase, byla Lhota pod Libčany střelecky aktivnější. V atraktivním utkání si nakonec všechny body odvezla Lhota pod Libčany. Domácí budou muset zabodovat v následujícím utkání.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný remízový první poločas

Do zápasu vstoupila aktivněji domácí Probluz a také si vytvořila první šanci v zápase. V 15.minutě se domácí ujali vedení krásnou střelou Honzy Pražáka, který z hranice vápna vymetl šibenici hostujícího gólmana. Domácí měli ještě chvilku iniciativu, ale žádnou vážnější akci nedotáhli do konce. Hra se tak postupně vyrovnala a převahu začínali mít hosté. Uběhla půlhodina hry a hosté odpověděli stejnou gólovou mincí, jako domácí. K ráně napřáhl hostující Jarda Srpek a střelou z dálky srovnal na 1:1. Do konce poločasu se hra vyrovnala a ani jeden z týmu již skórovat nedokázal. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1 a do druhého poločasu byl vše otevřené.

V druhém poločase dala Lhota pod Libčany víc gólů

Začátek druhého poločasu vyšel hostům parádně. Již po třech minutách fauloval ve vápně domácí hráč a to tak nešikovně, že sudí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na bílý puntík postavil Marek Pavlis a bezpečně proměnil. A to ještě nebyl ze strany hostů vše. Po necelých deseti minutách přišla přímočará akce domácích, kolmice do vápna a na konci Byl opět Marek Pavlis, který z prostoru penalty, přesnou střelou k tyči, nedal gólmanovi Tichému šanci. Hosté vedli 1:3 a to konečně probudilo domácí tým. V 68.minutě se dostal k míči domácí Zvelebil a pěknou střelou přeloboval gólmana Tluku v bráně Lhoty pod Libčany. Vypadalo to na drama a domácí se dále tlačili do zakončení. Jenomže, tím vznikaly okénka v obraně domácích a jednoho využili hosté k rychlému brejku a přesnému zakončení. Deset minut před koncem zápasu byl na konci akce hostující Marek Pavlis, který si ve vápně pohrál s párem obránců, aby poté přesnou střelou završil skóre utkání na 2:4. Tímto gólem si Marek Pavlis dokázal vstřelit čistý Hattrick, díky třem gólům do sítě domácích a to pouze v průběhu druhého poločasu. Lhota si tak díky hattricku Marka Pavlise a bezchybnému výkonu gólmana Tluky, odváží cenné tři body, které byly hodně těžce vybojované.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Probluz - trenér Roman Vobejda: Vyrovnaný zápas, ve kterém jsme měli ze začátku převahu a ujali se vedení. Hosté bohužel do poločasu vyrovnali. V druhém poločase se ujali brankou z penalty. Zápas jsme ještě za stavu 2:3 zkoušeli zdramatizovat, ale z brejku nám dali gól na 2:4 a bylo po zápase.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany - spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Zpočátku byl zápas vyrovnaný, ale poté jsme převzali iniciativu my. Naše mužstvo podalo bojovný výkon, za který jsme byli odměněni vítězstvím. Jinak to bylo celkově vyrovnané, bojovné utkání s lepším proměňováním šancí našeho týmu.



Sestavy


AFK Probluz B
M. Tichý [-] - M. Brixí [-] , P. Kolakovský [-] , F. Kolovratník [-] , J. Klouček [-] - V. Herel [-] , J. Hrdlička [-] - J. Telinger [-] , J. Pražák [-] (82. T. Šikula [-] ) , M. Zvelebil [-] - M. Hrdlička [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - P. Čihák [-] (61. A. Pultar [-] ) , J. Pavlíček [-] , D. Švarc [-] , J. Vach [-] , S. Čížek [-] - L. Jedlička [-] , M. Pavlis [-] (87. P. Pavlis [-] ) , L. Švarc [-] - J. Srpek [-] , V. Čihák [-]

ŽK: 38. J. Pražák - 61. L. Švarc , 79. D. Švarc , 81. V. Čihák .
Místo: Probluz. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Olah Gabriel - ŠPRÁCHAL Jiří (N), STEJSKAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.