P. Jelen 55.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota pod Libčany vyloupila Černilov


Branky


55. P. Jelen - 40. J. Srpek , 64. D. Hegr , 73. D. Hegr
0

V tomto zápase by kdekdo čekal jasné vítězství domácího Černilova. Jenomže postavení obou týmů v tabulce, dávalo tušit, že to nebude tak jednoduché. Lhota pod Libčany, tak potvrdila dobrou formu a dokázala uloupit domácím všechny tři body. Lhota se touto výhrou uvelebila v první silné trojce soutěže a Černilov se nečekaně krčí ve spodních patrech tabulky.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli mírně navrch hosté

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivní hrou a od začátku to byl boj o střed hřiště. Hra se přelévala ze strany na stranu a chvilkami byli lepší domácí a pak zase hosté. Žádné úplně velké šance se nedočkali ani domácí a ani hosté. A když se již oba týmy dostaly na dostřel brány, tak gólmani byli na místě. I když většinou se bránu ani nepovedlo trefit. A tak jediná branka prvního poločasu padla až chvilku před jeho koncem. Hosté měli výhodu standardní situace a tu dokonale využili. Po centru do vápna se odražený míč dostal k hostujícímu Srpkovi a ten míč napálil od břevna do brány. Tento hezký gól znamenal vedení hostů 0:1. Domácím se do konce poločasu vyrovnat nepodařilo a tak měli o přestávce o čem přemýšlet.

Druhý poločas v režii domácích, ale víc gólů dali hosté

 

Domácím bouřka v kabině pomohla. Do druhého poločasu vstoupili aktivněji. Odměnou jim byla vyrovnávací branka po necelých deseti odehraných minutách. Domácí Petr Jelen se prosadil krásnou individuální akcí, kdy si pohrál s hostujícím obráncem a přesnou střelou k tyči srovnal na 1:1. Hosté zalezli do bránící ulity a vyráželi do nebezpečných brejků. Lhotě vyšlo parádně střídání, když do hry nastoupil čerstvý Hegr. Tento hráč dělal domácím neskutečné problémy a v podstatě sám rozhodl zápas. Co byla platná Černilovu platonická převaha, když se Hegr ve dvou totožných akcích, dvakrát nemýlil a navýšil skóre zápasu na 1:3. V domácích hráčích bublal vztek z neplodné převahy a vyústěním byl nesmyslný faul Církvi, který zákrokem hodně za hranicí Fair Play sestřelil hostujícího Srpka. Sice se pískala penalta, ale takové zákroky na hřiště určitě nepatří. Míč si na bílý puntík samozřejmě postavil Hegr, který chtěl dokonat čistý hattrick. Jenomže penaltu neproměnil a tak stav zůstal na 1:3 pro hosty. Hosté tak vyhráli v Černilově zcela zaslouženě, protože domácí překonali výborného Tluku pouze jednou.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Černilov - spolupracovník redakce Martin Šmied: Vyrovnaná první půle, možná měl i víc práce Tluka, ale po zmatku v naší obraně se Srpkovou brankou radovali hosté. V druhém poločase přestali hosté hrát a my jsme vyrovnali. Neskutečné problémy nám dělal hostující Hegr, který nám dal dva góly. Zbytek zápasu jsme již nezvládli a zápas zaslouženě prohráli.

TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany - spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Byli jsme fotbalovějším týmem. V prvním poločase jsme byli lepší a škoda, že ze čtyř gólovek proměnili pouze jednu. V druhém poločase byli domácí lepší, ale my jsme se prosazovali z brejků. Nepochopím nesmyslný faul domácího hráče na našeho Srpka v závěru utkání. Tohle do fotbalu nepatří.



Sestavy


FK Černilov B
J. Hodek [-] - V. Hlaváč [-] (46. A. Blažek [-] ) , D. Církva [-] , M. Voltr [-] , J. Nápravník [-] (73. J. Dolejší [-] ) - T. Obzina [-] , J. Havlas [-] , A. Bouchal [-] (85. D. Bednář [-] ) , P. Benák [-] - J. Nápravník [-] , P. Jelen [-] (74. J. Žaba [-] ) -

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , J. Vach [-] (48. D. Hegr [-] ) , D. Švarc [-] , J. Pavlíček [-] , P. Čihák [-] - M. Pavlis [-] (69. D. Štěpánek [-] ) , L. Jedlička [-] , L. Švarc [-] - V. Čihák [-] (87. P. Skřivan [-] ) , J. Srpek [-] -

ŽK: 27. J. Nápravník - 48. J. Vach , 59. P. Čihák .
Hráči zápasu: P. Jelen - D. Švarc , J. Srpek .
Místo: Černilov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koza Vladimír - HOLEČEK Martin (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.