Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V každém poločase půltucet


Branky


6. V. Sláma , 10. M. Kouba , 14. M. Kouba , 16. M. Kouba , 18. V. Sláma , 26. V. Sláma , 48. P. Kinc , 53. M. Kouba , 65. O. Šimůnek , 68. M. Kouba , 71. P. Látr , 75. P. Kolakovský (vl.)
0

Domácí Probluz nastoupila pouze o devíti hráčích a hosté toho dokonale využili. Byl to souboj sousedních celků tabulky s výrazným brankovým rozdílem na konci utkání. Musíme ocenit přístup domácích hráčů, kteří zápas nevypustili a naopak, až do konce se snažili o důstojný rámec celého utkání.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta domácích a poté šest branek v jejich síti

Domácí měli problémy se sestavou a to se bohužel potvrdilo. Probluz tak nastoupila pouze s devíti hráči. Úvod zápasu patřil domácím, kteří si vytvořili i první dvě brankové příležitosti. V páté minutě sevřeli do kleští domácího útočníka dva hráči hostí a rozhodčí okamžitě zapískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Zahálka, ale jeho střelu bravurně chytil gólman Černý. Vzápětí po neproměněné penaltě se hostům povedlo otevřít skóre zápasu. Po rychlé kombinaci se trefil Sláma a bylo to 0:1. Poté se gólové režie chopil starší z bratranců Koubových a v rozmezí šesti minut vstřelil čistý hattrick a rázem to bylo 0:4. Tři góly Milana Kouby, inspirovaly Víta Slámu, který ještě do konce poločasu přidal dva další góly, aby završil skóre na 0:6 a také si vstřelil hattrick. Poločas tak skončil rozdílem šesti branek, díky dvěma hattrickům.

Druhý poločas završil brankové skóre na rovný tucet

Do druhého poločasu hosté vystřídali třígólové střelce a pustili do hry čerstvou krev. I průběh druhého poločasu byl stejný jako v tom prvním. Hosté se pevně usadili na polovině domácích. Domácí občas vyrazili do protiútoku, ale maximálně ve dvou hráčích a to nemohlo mít naději na úspěch. V druhém poločase si hráči hostí góly rozdělili. Všechny branky padly po rychlých kombinacích do otevřené obrany, kdy domácí vůbec nestíhali pokrýt všechny nabíhající hráče. Za zmínku určitě stojí dva góly Milana Kouby mladšího, který hodně chtěl dohnat bratrance vstřelením hattricku. Přesilovka domácích byla v poslední půlhodině ještě větší, protože domácím se zranil Zvelebil. Čtvrt hodiny před koncem, završil Kolakovský marnou snahu domácího týmu, vlastním gólem na 0:12. V 85.minutě dostali výhodu pokutového kopu i hosté a k penaltě se rozběhl jejich gólman Černý. Jenomže ji kopl stejně blbě, jako výborně tu v páté minutě chytil! Takže se mu skórovat nepodařilo a konečné skóre zápasu zůstalo 0:12 pro hostující Jeníkovice.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Probluz - trenér Roman Vobejda: Co k tomu mám říct? Prostě jsme se nesešli. Zápas rozhodla naše neproměněná penalta v páté minutě :-). Musím všechny kluky, co hráli, pochválit za poctivě odmakaný zápas. A to jsme ještě poslední půlhodinu dohrávali v osmi hráčích.

SK Jeníkovice
Jeníkovice - trenér Libor Trubač: Domácí nastoupili pouze v devíti hráčích a to rozhodlo celý zápas. V úvodu měli dvě dobré šance, včetně penalty, ale nedali. Poté jsme již zápas ovládli. Musím vyzvednout práci obou našich stoperů Václavka a Korvase, kteří se nenechali vybláznit a poctivou hrou uřídili celý tým.



Sestavy


AFK Probluz B
R. Falta [-] - P. Kolakovský [-] , J. Klouček [-] , T. Šikula [-] - V. Kaplan [-] , L. Brixí [-] , M. Hrdlička [-] , Z. Novák [-] - M. Zvelebil [-] - P. Prostředník [-] , L. Provazník [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - J. Samek [-] (53. J. Podstata [-] ) , O. Šimůnek [-] (66. O. Václavek [-] ) , S. Korvas [-] , J. Václavek [-] (68. P. Válek [-] ) , M. Baše [-] , M. Kouba [-] (46. P. Kinc [-] ) , P. Pražák [-] , V. Sláma [-] (46. M. Kouba [-] ) , P. Látr [-] , Z. Schüler [-]

ŽK: 67. Z. Schüler .
Hráči zápasu: J. Václavek , S. Korvas .
Místo: Probluz. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Krejska Roman - ŠPRÁCHAL Jiří (N), LÖW Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.