6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota nadělila Jeníkovicím půltucet


Branky


30. J. Srpek , 37. J. Srpek , 38. V. Čihák , 39. D. Švarc , 51. D. Hegr , 69. V. Čihák
0

První Lhota pod Libčany jede na vítězné vlně a chtěla to potvrdit i v domácím zápase s třetími Jeníkovicemi. Lhota svou roli favorita potvrdila a po tomto zápase si upevnila vedoucí místo v tabulce. Jeníkovice i přes porážku zůstanou v popředí tabulky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v poslední čtvrthodině prvního poločasu

Úvod zápasu žádné kanonádě nenasvědčoval. Domácí Lhota pod Libčany si vytvořila převahu, ale šance se jí nedařilo proměňovat. V prvních třiceti minutách se ani jednomu z týmů nepodařilo žádnou z akcí dotáhnout do gólového konce. Zato závěr prvního poločasu byl hodně zajímavý. Domácí hráči dělali hostům, svou rychlostí a kombinační hrou, veliké problémy. A takhle padaly i branky. První gól vstřelil domácí Srpek přesně po půlhodině hry, kdy v samostatném nájezdu překonal gólmana Černého. Poté přišla černá tříminutovka hostujícího týmu, kdy v průběhu tří minut obdržel další tři branky. V rozmezí třicáté sedmé až třicáté deváté minuty se trefil opět Srpek a po něm ještě Vašek Čihák s Dušanem Švarcem. Všechny góly padly po rychlé kombinaci, kdy hostující obrana vůbec nestíhala. První poločas tak skončil vysokým brankovým rozdílem pro domácí a osudu utkání bylo rozhodnuto.

V druhém poločase završil domácí tým rovný půltucet

I v druhém poločase kraloval domácí tým. Úvod druhého poločasu vyšel pro domácí dobře, když se po šesti minutách hry prosadil výborně hrající David Hegr a zvýšil již na 5:0. Pravdou je, že i hosté se snažili hrát fotbal a zápas neodevzdali. Tím pádem domácím již nedovolili žádný brankostroj. Šedesát přítomných diváků se bavilo fotbalem jejich týmu, a i když již moc branek nepadalo, i tak se bylo na co koukat. Dvacet minut před koncem předvedl Vašek Čihák neuvěřitelně drzé sólíčko. Po drzém kličkování, vymotal ve vápně hostí dva protihráče a s přehledem završil skóre zápasu na 6:0. Do konce zápasu již žádná branka nepadla a hostům se nepodařilo vstřelit ani čestný gól. Vítězství domácího celku je naprosto zasloužené. Jeníkovice budou moci napravit svou reputaci v příštím domácím zápase s Libřicemi, které okupují druhé místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Jednoznačně fotbalovější domácí podpořili svou kvalitu i brankami. Při vítězném zápase mohl trenér nechat zahrát i hráče, kteří se tolik na hřiště nedostávají.




Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] (77. M. Mencák [-] ) , M. Tlučhoř [-] , D. Švarc [-] (81. J. Tomáš [-] ) , J. Pavlíček [-] - D. Hegr [-] , L. Jedlička [-] , P. Čihák [-] , L. Švarc [-] (66. A. Pultar [-] ) - V. Čihák [-] (77. V. Peroutka [-] ) , J. Srpek [-] -

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Kouba [-] (46. Z. Schüler [-] ) , V. Sláma [-] , P. Pražák [-] , O. Šmída [-] (85. O. Václavek [-] ) , P. Látr [-] , O. Šimůnek [-] , S. Korvas [-] , R. Andr [-] (69. J. Podstata [-] ) , M. Horák [-] , P. Válek [-] (52. J. Samek [-] )

Hráči zápasu: P. Čihák , D. Hegr .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - SÁS Milan (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.