Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby padlo sedm branek


Branky


0

První Lhota pod Libčany hostila šesté Libčany. Lhota vyla v derby jasným favoritem, ale jak už to v klasickém derby bývá, tak favorit většinou nevyhrává. Fotbal stál ovšem za to! Diváci viděli sedm krásných branek a celý zápas se bylo na co dívat. Po tomto zápase klesla Lhota pod Libčany na druhé místo a Libčany se posunuly již na místo páté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů padlo už v prvním poločase

Úvod zápasu a vlastně i celý zápas poznamenala první branka hostí již ve třetí minutě utkání. Do sítě gólmana domácích Tluky se trefil hostující Řehounek a bylo to 0:1. Tato rychlá branka domácím týmem docela otřásla a to ještě ze strany hostů nebylo vše. Rychlí útočníci dělali domácí obraně neskutečné problémy a vynikal v tom hlavně hostující Michal Klouda. Po první půlhodině to bylo již 0:2, když se prosadil právě Michal Klouda a o minutu později to byl opět Klouda, který upravil na 0:3. S domácím týmem to vypadalo na ručník do ringu, ale pomohla mu branka v 34.minutě. Na malém vápně hostí se nejlépe zorientoval domácí Tlučhoř a dorazil odražený míč do brány Kociána. Pět minut před koncem prvního poločasu to bylo již 2:3. Na nahrávku ze strany si naběhl domácí Pavlis a umístěnou střelou nedal gólmanovi Kociánovi žádnou šanci. Závěr prvního poločasu tak domácí zvládli a do šaten se šlo za přijatelného stavu 2:3.

Druhý poločas rozhodl dokonaný hattrick Kloudy

Vstup do druhého poločasu se Lhotě pod Libčany vydařil náramně. Neuběhly ani tři minuty ze hry a bylo srovnáno. Míč si převzal domácí Vašek Čihák a předvedl neuvěřitelnou, ale nádhernou drzost. Nejdřív vymotal dva obránce, aby si poté položil gólmana a s přehledem zakončil do prázdné brány. Bylo srovnáno na 3:3 a oba týmy od té doby hrály zodpovědněji. Postupem času bylo jasné, že kdo dá gól, tak asi vyhraje. Dnes fotbalovější hosté k tomu měli blíž a také se jim to povedlo. Dvacet minut před koncem zápasu se potřetí prosadil hostující Michal Klouda a bylo hotovo. Hosté vedli 3:4 a závěrečný tlak domácích již žádnou branku nepřinesl. Libčany si tak v derby odvezly domů přes silnici všechny body. Domácí museli uznat, že tentokrát byli hosté asi o ten jeden gól lepší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Byla to divoká přestřelka, kdy jsme z 0:3 dokázali srovnat na 3:3. Byl to kvalitní soupeř, který byl hlavně dopředu hodně nebezpečný. Když dáme doma tři branky, tak bychom asi měli vyhrávat. Musíme sportovně uznat, že hosté byli dnes fotbalovější.




Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , M. Tlučhoř [-] , P. Čihák [-] , J. Pavlíček [-] - A. Pultar [-] , D. Hegr [-] , R. Schuh [-] (46. L. Švarc [-] ) , M. Pavlis [-] - V. Čihák [-] , J. Srpek [-] (87. M. Mencák [-] )

SK Libčany B
V. Kocián [-] - J. Mokrý [-] , D. Řehounek [-] , M. Novotný [-] , M. Horáček [-] - T. Novák [-] , J. Zikl [-] (88. M. Kroupa [-] ) , M. Klouda [-] , M. Zahradník [-] - J. Mádlo [-] , P. Jedlička [-]

ŽK: 15. J. Pavlíček , 35. V. Čihák , 75. J. Srpek - 35. M. Horáček .
Hráči zápasu: M. Tlučhoř - M. Klouda , D. Řehounek .
Místo: Lhota p. L.. Rozhodčí: Kincl Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.