0:1
(0:1)
45. V. Čihák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za celý zápas nepadl gól ze hry


Branky


45. V. Čihák (p.)
0

Čtvrté Smiřice hostily na svém hřišti druhou Lhotu pod Libčany. Dalo se očekávat atraktivní utkání se spoustou branek, což se tak trošku nenaplnilo. Ale to nic nemění na tom, že oba týmy pořád bojují o špici tabulky. Lhota pod Libčany se po tomto zápase usadila v čele tabulky a Smiřice jsou v této vyrovnané tabulce páté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka hostů až v závěru prvního poločasu

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně a bylo znát, že jak Smiřice, tak i Lhota pod Libčany chtějí pro sebe urvat všechny body. Častěji byl na míči hostující celek, který se prezentoval vyspělejší hrou. Domácí kontrovali bojovností. Jenomže ani jednomu z týmů se dlouze nedařilo vypracovat si nějakou tutovou šanci ke vstřelení gólu. Prim hráli gólmani a především ten domácí Tomáš Resl. Do vedení mohl jít domácí tým ze Smiřic, kdyby Šeda proměnil svou obrovskou šanci. Jenomže nedal a tak se skóre měnilo až v závěru poločasu. Hosté se usadili ve vápně domácích a Michal Novák zfauloval jejich hráče. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop. To již běžela poslední minuta prvního poločasu. Míč si na bílý puntík postavil kanonýr Václav Čihák a svou osmou brankou v této sezoně, poslal svůj tým do vedení. Lhota pod Libčany tak vyhrála první poločas 0:1.

Bezbrankový druhý poločas

V druhém poločase se oba týmy snažily o skórování, ale s koncovkou to bylo ještě horší než v tom prvním. Diváci v Rasoškách viděli snahu domácích o vyrovnání, ale také strašné nepřesnosti v zakončení. Všechny střely domácích totiž létaly všude možně jen ne do brány. Hosté měli opět optickou převahu, ale oni ze svých šancí nic nevytěžili. Tak se druhý poločas odehrál bez branek. Celý zápas tedy gól ze hry nepadl a rozhodla ho jedna proměněná penalta. Lhota pod Libčany v Rasoškách předvedla, že je již vyspělým celkem a asi po zásluze si odvezla všechny tři body. Domácím nezbude nic jiného, než zkusit opět zabodovat v příštím zápase v Libřicích.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Hráč domácího týmu Martin Rund: Ze hry se ani jednomu z týmů gól vstřelit nepodařilo. Škoda, že jsme neproměnili jednu velkou tutovku v prvním poločase. V druhém nám to létalo vedle i nad, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Lhota byla o trochu lepším týmem.




Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Hochsteiger [-] , O. Havel [-] , M. Rund [-] (68. O. Pilař [-] ) - P. Nagy [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] - M. Resl [-] - F. Šeda [-] (83. L. Nedomlel [-] ) , R. Kunc [-] (60. P. Šimek [-] ) , M. Novák [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , M. Tlučhoř [-] , P. Čihák [-] , J. Pavlíček [-] - L. Jedlička [-] , D. Švarc [-] , D. Hegr [-] - V. Čihák [-] (55. L. Švarc [-] ) , J. Srpek [-] - J. Vach [-] (90. V. Peroutka [-] )

ŽK: 15. R. Kunc , 45. M. Novák , 74. P. Nagy - 42. S. Čížek .
Hráči zápasu: T. Resl , T. Lazarík - V. Čihák .
Místo: Rasošky. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - REZEK Jan (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.