0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov obral o body dalšího favorita


Branky


0

První Lhota pod Libčany hostila šestý Černilov a měla to být pro domácí snadná záležitost. Jenomže varováním pro Lhotu mělo být zlepšení Černilova v posledních zápasech. Nakonec se odehrálo utkání, ve kterém mohl vyhrát kterýkoliv z obou týmů. Po tomto zápase se náskok Lhoty pod Libčany v čele ztenčil na jediný bod a Černilov se bodově dotáhl na páté Jeníkovice.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vítr pomohl domácím k tlaku, ale ne ke gólům

Obě mužstva nastoupila v hodně kombinované sestavě. Domácím chyběli čtyři hráči ze základu. Za hosty musel nastoupit Třeba Kundrt (ročník 1966), nebo taky Imlauf (1962), ale třeba taky Filip Dědek (1999), což dávalo mezi hráči neuvěřitelných 37 let rozdílu. Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně, ale byla to Lhota pod Libčany, kdo postupně přebral iniciativu. Lhota měla převahu celý první poločas a vytvořila si i více možností ke skórování. Jenomže Černilov hrál velice zodpovědně, a když nějaký obránce nestíhal, tak ho hned zaskočil další. V prvním poločase vynikl hlavně gólman hostí Kollátor, který musel zneškodnit pár jedovatých střel domácích útočníků. Pár šancí si vytvořili i hosté, ale i domácí gólman Tluka byl pokaždé na místě. První poločas skončil bez branek, i když domácí Lhota byla lepší.

V druhém poločase byl lepší Černilov, ale opět nedal ani gól

V druhém poločase se hra vyrovnala, ale i přitvrdila. Černilov vycítil, že Lhota nemá svůj den a v útoku hodně zlobil. Tentokrát měl víc práce domácí gólman Tluka, jenomže ani na něj žádný z hostujících hráčů nevyzrál. Lhota už měla střelecké problémy v minulých zápasech, ale pokaždé se jí nějaký ten gól vstřelit povedlo. Dnes se tato slabina ukázala v plné nahotě a Lhota neproměnila žádnou ze svých příležitostí. A jelikož hosté z Černilova také žádnou ze svých šancí neproměnili, tak zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou. Po Libřicích obral Černilov o další dva body, dalšího kandidáta postupu. Lhotu čeká v posledním kole zápas o první místo v Libřicích a s takovým výkonem jako dnes, by tam určitě neuspěla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: Chyběli nám čtyři hráči ze základu, ale na to se nevymlouváme. Doplatili jsme na neproměňování brankových příležitostí, hlavně v prvním poločase, kdy jsme byli lepší. V druhém poločase to byl od nás zmar, protože se nám přestává střelecky dařit. Je to realita a nedá se nic dělat. Před posledním zápasem se musíme vzchopit.

FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: Od nás to byl vyloženě týmový výkon. Když někdo udělal v obraně chybu, tak ho druhý zastoupil. Byli jsme rádi, že jsme na tento zápas poskládali sestavu dohromady. V prvním poločase využívali domácí podpory větru a byli lepší. V druhém se hra vyrovnala a přitvrdila a více gólovek jsme měli my. Po Libřicích jsme sebrali dva body na půdě dalšího favorita postupu.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - M. Mencák [-] , M. Tlučhoř [-] , P. Čihák [-] , J. Pavlíček [-] - J. Srpek [-] , P. Pavlis [-] (66. P. Skřivan [-] ) , D. Švarc [-] , J. Vach [-] (47. V. Peroutka [-] ) - V. Čihák [-] , M. Pavlis [-]

FK Černilov B
V. Kollátor [-] - M. Šmied [-] , M. Voltr [-] , J. Havlas [-] , J. Dolejší [-] - V. Hlaváč [-] , A. Bouchal [-] , D. Církva [-] , T. Obzina [-] - L. Halva [-] (46. L. Kundrt [-] ) , R. Imlauf [-] (79. F. Dědek [-] ) -

ŽK: 49. P. Čihák , 89. M. Pavlis - 23. T. Obzina , 30. M. Voltr , 89. V. Hlaváč .
Hráči zápasu: J. Tluka , M. Tlučhoř - J. Havlas .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Krejska Roman - SÁS Milan (N), TUREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.